Colofon

Webredactie: Bert van den Broek

Sponsoring: Sander de Wit
Leden: Ron van de Laar
Clubfotograaf: Henriette Rovers
Webmaster: Peter Nooijen

Techniek: Theiner ICT

PROEFLES KORFBAL

PROEFLES VOETBAL

header kantine1

Na een indrukwekkende carrière van 23 jaar heeft Kristie van Hooff-Verkuijlen afscheid genomen van het eerste team van de korfbaltak. In 1999 speelde Kristie zowel bij de A-jeugd als bij het 1e team. Het jaar erna maakte ze de definitieve overstap naar SCMH 1 korfbal. In totaal heeft ze dus 23 jaar in het Heise vaandelteam gespeeld. Een record, wat vele jaren op haar naam zal (blijven) staan. In deze jaren heeft ze uiteraard zowel hoogte- als dieptepunten meegemaakt. Promoties en degradaties zijn eenmaal onderdelen van de sport, waarmee je te maken krijgt.

Ze doet nu een stapje terug en gaat in het 2e team spelen. Hier zal ze worden verenigd met haar zussen Carla en Marja, met wie ze samen ook vele jaren in het eerste speelde. Bijzonder in deze is, dat er vanaf 1994 onafgebroken een Verkuijlen-telg in SCMH 1 heeft gespeeld. Nu, in 2022, is daar een einde aan gekomen.

In de laatste wedstrijd van het seizoen, welke helaas met 5-6 werd verloren van Eyckelkorf, werd ze door haar teamgenoten, en Pupil van de week Joes, uitgebreid uitgezwaaid. Met de publiekswissel kreeg ze een bloemetje en een groot en dik verdiend applaus van medespeelsters, tegenstanders en van het talrijk publiek. Na de wedstrijd werd ze, op het speciale korfbalterras, nog eens met mooie woorden bedankt voor haar inzet voor de Heise korfbaltrots!

 

Pupillen van de week | voetbal Pepijn van der Ark en Marnix van Oeffelen

marnix pepijnMarnix en Pepijn waren afgelopen zondag 6 juni (2e pinksterdag en laatste wedstrijd van het seizoen 2021-2022) Pupillen van de Week tijdens de thuiswedstrijd van SCMH1 tegen Gassel 1.

 

Een winderige en soms regenachtige middag, maar dat deerde de jongemannen niet. Ze begonnen fanatiek aan de warming-up. Daarna naar de scheidsrechter om de bespreking met de assistent-scheidsrechters mee te maken en met ieder een bal in de hand mochten Pepijn en Marnix met de scheidsrechter het wedstrijdveld op.

 

Handjes schudden, de toss en daarna maakten ze samen al dribbelend een mooie goal.

In de dug out mochten ze de wedstrijd volgen. Jammer dat SCMH 1 de wedstrijd niet won maar de middag was er voor Pepijn en Marnix niet minder leuk om.

Na afloop van de wedstrijd kregen Marnix en Pepijn ieder een certificaat en een voetbal, waarop staf en alle spelers van die middag hun naam gezet hadden.

Pepijn en Marnix bedankt voor de leuke middag en veel succes verder bij jullie eigen team bij SCMH.

 

 

Verslag SCMH 1

loading...
Verslag SCMH 1

Lopende acties

loading...
Acties

Vrienden van SCMH

Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5 6

Vrienden van SCMH

Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5 6 7 8 9