Colofon

Webredactie: Bert van den Broek

Sponsoring: Sander de Wit
Leden: Ron van de Laar
Clubfotograaf: Henriette Rovers
Webmaster: Peter Nooijen

Techniek: Theiner ICT

PROEFLES KORFBAL

PROEFLES VOETBAL

header kantine1

Na een indrukwekkende carrière van 23 jaar heeft Kristie van Hooff-Verkuijlen afscheid genomen van het eerste team van de korfbaltak. In 1999 speelde Kristie zowel bij de A-jeugd als bij het 1e team. Het jaar erna maakte ze de definitieve overstap naar SCMH 1 korfbal. In totaal heeft ze dus 23 jaar in het Heise vaandelteam gespeeld. Een record, wat vele jaren op haar naam zal (blijven) staan. In deze jaren heeft ze uiteraard zowel hoogte- als dieptepunten meegemaakt. Promoties en degradaties zijn eenmaal onderdelen van de sport, waarmee je te maken krijgt.

Voetbalkamp
op woensdag 25 mei vertrok de voetbaljeugd naar Mariahout. Na de fietstocht aangekomen op het kampeerterrein werd de teamindeling voor het weekend gemaakt en ging het eerste voetbaltoernooi van start. De dag werd afgesloten met het gezamenlijk kijken naar de finale van de Conference League. De dagen erna werd het voetbaltoernooi verder doorgezet, afgewisseld met bosspellen, een 8-kamp en een quiz. 
Korfbalkamp
De jeugd van SCMH korfbal is afgelopen week donderdag in hun mooiste hippie outfit vertrokken op weg naar een relaxt en ontzettend gezellig korfbalkamp! Ze hebben sportieve spellen gespeeld, een busje omgetoverd in hippie stijl, een polaroid-fotoshoot gehad met een bekende fotograaf en een hele chille en gezellige show waar ieder team opgetreden heeft!
 

SCMH 1 vs. Korloo 1 - zondag 27 maart 2022 - 11.45 uur - Zwijsen College VeghelNa een kort maar krachtig seizoen,Mogen wij met trots zeggen: “WIJ ZIJN AL KAMPIOEN!”

Afgelopen weekend was de wedstrijd in Den Dungen fenomenaal,En al helemaal toen de scheidsrechter floot voor het eindsignaal!Ook de laatste wedstrijd gaan we strijden om te winnen,Dan halen deze dames een ongeslagen kampioenschap binnen.Wij beloven jullie een wedstrijd waarbij je niet stil zit, graag nodigen wij jullie uit om ons aan te komen moedigen in het groen en wit, én ons uit te zwaaien voor onze bierfiets rit!

 

Om 14.30 uur wordt er op het sportpark ook gestreden door de mannen van SCMH 1 tegen de Vorstenbossche Boys 1, hierna komen de korfballers, voetballers, Vorstenbossche, en hopelijk ook de supporters en sponsoren tijdens het kantinefeest met zijn allen bijeen!

 

flyer 27mrt

Er worden regelmatig beslissingen in de bestuursvergaderingen genomen, die de leden van SCMH direct aangaan. Vandaar dat we deze link op de SCMH-site in het leven geroepen hebben. Op deze manier kunnen wij jullie direct informeren over genomen besluiten c.q. veranderingen.

Pupillen van de week | voetbal Pepijn van der Ark en Marnix van Oeffelen

marnix pepijnMarnix en Pepijn waren afgelopen zondag 6 juni (2e pinksterdag en laatste wedstrijd van het seizoen 2021-2022) Pupillen van de Week tijdens de thuiswedstrijd van SCMH1 tegen Gassel 1.

 

Een winderige en soms regenachtige middag, maar dat deerde de jongemannen niet. Ze begonnen fanatiek aan de warming-up. Daarna naar de scheidsrechter om de bespreking met de assistent-scheidsrechters mee te maken en met ieder een bal in de hand mochten Pepijn en Marnix met de scheidsrechter het wedstrijdveld op.

 

Handjes schudden, de toss en daarna maakten ze samen al dribbelend een mooie goal.

In de dug out mochten ze de wedstrijd volgen. Jammer dat SCMH 1 de wedstrijd niet won maar de middag was er voor Pepijn en Marnix niet minder leuk om.

Na afloop van de wedstrijd kregen Marnix en Pepijn ieder een certificaat en een voetbal, waarop staf en alle spelers van die middag hun naam gezet hadden.

Pepijn en Marnix bedankt voor de leuke middag en veel succes verder bij jullie eigen team bij SCMH.

 

 

Verslag SCMH 1

loading...
Verslag SCMH 1

Lopende acties

loading...
Acties

Vrienden van SCMH

Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5 6

Vrienden van SCMH

Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5 6 7 8 9