Colofon

Webredactie: Bert van den Broek

Sponsoring: Sander de Wit
Leden: Ron van de Laar
Clubfotograaf: Vacature
Webmaster: Peter Nooijen

Design: Peter Nooijen (iov Koek)
Techniek: Theiner ICT

| Afgelastingen

header kantine1

In verband met de samenvoeging van onze vereniging met de korfbalvereniging is het noodzakelijk dat de statuten aangepast worden. Deze gewijzigde statuten dienen ook nog door de leden van de voetbalvereniging goedgekeurd te worden. Deze goedkeuring moet plaatsvinden tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV). Voor deze goedkeuring moeten ook nog eens 2/3 van het aantal stemgerechtigde leden, of vertegenwoordigers / gemachtigden aanwezig te zijn. Dit is dan het zgn. quorum.

inzien statuten

Het contract met trainer/coach Fred Donkers zou aan het einde van dit seizoen niet verlengd gaan worden. Hieromtrent waren beide partijen reeds tot overeenstemming gekomen. Na gesprekken met diverse geledingen binnen de vereniging is echter besloten om per direct de samenwerking te beëindigen.

Voor de rest van het seizoen zullen de taken worden waargenomen door teamleider Patrick van der Burgt en assistent-trainer Floyd Dekkers. Vanaf volgend seizoen staat Tom van Dalen uit Boekel, nu nog trainer bij Volkel, voor de groep.

De gemeente Meierijstad was voornemens om in het kader van de harmonisatie, als gevolg van de samenvoeging van de gemeenten Sint-Oedenrode, Schijndel en Veghel, alle buitensportverenigingen te ‘ontzorgen’. Daartoe zou de gemeente alle gebouwen, m.u.v. kantine en bestuurskamer, om niet (voor niets) van de verenigingen overnemen om verantwoordelijk te worden voor groot onderhoud, alle renovaties, verbouwingen en vervangingen.