Colofon

Webredactie: Bert van den Broek

Sponsoring: Sander de Wit
Leden: Ron van de Laar
Clubfotograaf: Henriette Rovers
Webmaster: Peter Nooijen

Techniek: Theiner ICT

| Afgelastingen

header kantine1

Walking football

SCMH wil graag de interesse polsen voor walking football. Deze voetbalvariant is voor 55+-ers en wordt gemengd gespeeld. Enige regels: er wordt niet gerend; de bal komt niet boven kniehoogte; en slidingen zijn niet toegestaan.

Belangstellenden kunnen zich melden bij Bert van den Broek,

Dames 30+-voetbal

Ook is SCMH benieuwd of er liefhebbers zijn voor dames van 30+ voor het voetbalspelletje. Hiervoor kan men zich aanmelden bij Cindy van der Burgt,

Bestuurstafel met stoelen

Een nieuwe vereniging; een nieuw bestuur, dus ook een nieuwe bestuurstafel met stoelen. De tafel (325 cm) is geschonken door fam. Toinne van de Boogaard en de stoelen (12 stuks) door de Supportersclub.

Het bestuur is hen hiervoor zeer erkentelijk en dankt hen van harte voor deze geste. Met dit nieuwe meubilair is men de komende jaren verzekerd van een goed zitcomfort.

De oude ovalen tafel (300 cm), met 10 stoelen, wordt door SCMH aangeboden aan diegene, die hiervoor belangstelling heeft. Informatie bij Bert van den Broek, tel. 06 15868018. Wie het eerst komt, die het eerst maalt!

Algemene ledenvergadering

De financiële ledenvergadering, tevens de eerste ALV van het ‘nieuwe’ SCMH, vindt plaats op maandag 9 september a.s. Naast de jaarlijkse financiële verantwoording vindt de verkiezing van het nieuwe bestuur plaats en zal de hoogte van de contributie worden vastgesteld. Hiervoor komt het bestuur met een voorstel. Uitnodigingen volgen.

Kennismakingsavond kv en vv

De nieuwe vereniging is nagenoeg een feit. Enige officiële handelingen moeten echter nog uitgevoerd worden. De belangrijkste hiervan is het ondertekenen van de gewijzigde statuten. Hiervoor komt notaris Bram van den Boogaart van SVN notarissen op vrijdag 13 september naar Mariaheide. Verder zal die avond het nieuwe logo onthuld worden en is er voor leden de gelegenheid om met elkaar kennis te maken.

Supportersavond

Vooralsnog staat de supportersavond voor vrijdag 27 september a.s. op het programma. Meer informatie en uitnodigingen volgen t.z.t.

Start seizoen 2019-2020

Voor de voetballers begint seizoen 2019-2020 als volgt:

Trainingen

Selectie (SCMH 1/2):     zondag 11 augustus

Lagere teams:              dinsdag 20 augustus

Jeugdteams:                v.a. maandag 19 augustus

Bekerwedstrijden

Senioren:                    v.a. zondag 1 september

Jeugd:                        v.a. zaterdag 31 augustus

Competitiewedstrijden

Senioren:                    v.a. zondag 22 september

Jeugd:                        v.a. zaterdag 21 september

Competitie-indeling seizoen 2019-2020 SCMH 1

Achilles Reek, Constantia, de Zwaluw, DSV, Festilent, Gassel, Juliana Mill, sv Milsbeek, SCMH, SCV’58, SES, SIOL, Toxandria en VIOS’38.

Noot: SCMH heeft bij de KNVB het verzoek ingediend om ingedeeld te worden in de 4e klasse F.

Agenda

Geen komend evenement!