Colofon

Webredactie: Bert van den Broek

Sponsoring: Sander de Wit
Leden: Ron van de Laar
Clubfotograaf: Henriette Rovers
Webmaster: Peter Nooijen

Techniek: Theiner ICT

| Afgelastingen

header kantine1

Het is al even stil over de fusie, maar we hebben zeker niet stil gezeten. Nadat we in juni op de algemene ledenvergaderingen van zowel k.v. en v.v groen licht hebben gekregen van de leden om het fusieproces in gang te zetten, zijn we werkgroepen gaan formeren.

De werkgroepen worden bemand door leden/vrijwilligers van beide verenigingen. Iedere werkgroep gaat voor haar taakgebied nadenken over hoe gaan we samen verder na de samenvoeging van de 2 verenigingen. Zo nodig wordt een nieuwe visie / nieuw beleid opgesteld voor de komende jaren.

De werkgroepen zullen begin december 2018 hun bevindingen rapporteren aan de fusie-commissie. Met alle rapporteringen gaat de fusie-commissie aan de slag om alle visies samen te smeden tot één geheel dat kan worden voorgelegd aan de besturen van de huidige verenigingen.

In dit najaar en het voorjaar2019 gaan we dus zorgen dat alles handen en voeten krijgt. Niet alleen de werkgroepen, die hun visie over de nieuwe vereniging gaan maken/vormen, maar er zal een begin worden gemaakt met nieuwe statuten, een huishoudelijk reglement, financiële afspraken enz. Er moeten dus veel belangrijke maar ook ogenschijnlijk kleine zaken behandeld gaan worden.

Doel blijft om in juni 2019 tijdens de algemene ledenvergaderingen van beide verenigingen aan de leden het definitieve fusievoorstel ter goedkeuring voor te leggen. Er vanuit gaande dat we het tijdstraject halen en de algemene vergaderingen akkoord gaan dan starten we in augustus 2019 met de nieuwe sportvereniging SCMH.

Tot de algemene vergaderingen blijven wij jullie uiteraard geïnformeerd houden.

Groetjes,

Fusie-commissie

Agenda

16
dec
Ook in seizoen 2019-2020 worden er door de supportersclub weer rikavonden georganiseerd.

29
dec
voor senioren op pannaveld

31
dec
Verse gebakken Oliebollen. Bestellingen doorgeven? Bel of app naar 06-51586823. 5 stuks €4,-- 10 stuks €7,--

Vrienden van SCMH

logo_gege
logo_rabobank
logo_hendriks
logo-vandenberg
logo_dnbrouwer
logo_vdoorn
logo_hetbroek
logo-dwm
logo_koek
logo_vandendungen
logo_wijdeven
SPNSR-11-04 C & S Interieurs
SPNSR-ALG-15 Jan Kanters
SPNRS-17-03 Van Zutphen Bedden
VD-Elektro-DEV-1024x768
WDT_Widontec_payoff_fc

Doelshoppen voor SCMH

Shop met je hart