Colofon

Webredactie: Bert van den Broek

Sponsoring: Sander de Wit
Leden: Ron van de Laar
Clubfotograaf: Henriette Rovers
Webmaster: Peter Nooijen

Techniek: Theiner ICT

| Afgelastingen

header kantine1

‘Deze zag ik niet aankomen’! Dat was mijn eerste reactie, nadat nieuwbakken voorzitter Mark Leenders deze vrijdagavond 13 september wereldkundig had gemaakt, dat ik benoemd was tot erelid van SCMH. Nog doende om de avond, samen met de feestcommissie, in goede banen te leiden, moest de voorzitter mij figuurlijk aan mijn jas trekken, om te voorkomen dat ik zou weglopen. Mark herhaalde, wat ik al eerder had gezegd, dat een van de mooie dingen van het voorzitter-zijn is het in het zonnetje zetten van andere mensen.

DSC 0091 aMet deze huldiging overviel hij mij, waardoor het even duurde voordat het kwartje viel. De lijst van vrijwilligerstaken, die hij opsomde, klopte natuurlijk, alhoewel ik mijn 49e seizoen als vrijwilliger inga. Maar dat jaartje zij hem vergeven. De 12 jaar trainer/leider; 38 jaar betrokken bij clubblad van de jeugd, waarvan 33 jaar zowat in mijn eentje (elke maandagavond was het schrijven/typen clubblad); 47 jaar scheidsrechter; 27 jaar informatieboekje en dan nog 11 jaar voorzitter. Tel daar het ruim 30 jaar lid van jeugdcommissie/bestuur; vele jaren aanvoerder/leider van een seniorenteam; medeauteur van twee jubileumboeken en 12 jaar nagenoeg alle vragen maken voor de SCMH-quiz nog eens bij, dan kom je een heel eind met het takenlijstje. En daarbij heb je dan ook nog 52 jaar actief gevoetbald. Je neemt zelfs afscheid met een heus clubrecord: vooralsnog ben je het oudst-scorende lid van de vereniging. Nu ik dat zo allemaal zie, schrik ik er zelfs een beetje van!

Nelly en de kinderen hebben eigenlijk nooit anders geweten, dan dat voetbal mij diep in het hart zat en zit. Zoals dit ook al was in de tijd voordat we samen waren. Voor mijn ouders, broers en zussen was het ook ‘gewoon’. Voetbaltechnisch ben ik nooit een ster geweest (heb ook 52 jaar gevoetbald zonder zelfs ooit een gele of rode kaart gehad te hebben) en was ook niet echt selectiewaardig. Dat hadden de selectietrainers overigens ook in de gaten… Ik vond het veel leuker om anderen te zien, en lekker te laten, voetballen.

Eenieder, waarmee ik heb samengewerkt (en nóg) in bestuur, commissies of teams, wil ik heel erg danken dat zij dit mogelijk hebben gemaakt. Wanneer men op deze manier je de kans geeft om je hobby, en niet alleen actief, te beoefenen, geeft je dat heel veel voldoening. Ik zie dan ook geen reden om te stoppen, ga een andere functie in het bestuur doen (seniorenvoetbal), terwijl ik ook zeker het werk binnen de PR-commissie niet zal vergeten. Dan natuurlijk ook heel veel dank aan het thuisfront. Die moet er natuurlijk ook voor 100% achter staan (valt niet altijd mee), want het is toch vaak dat je ‘even’ weg moet.

Tot slot veel dank aan het bestuur voor deze benoeming. De oorkonde krijgt een mooi plekje en de titel zal ik altijd met heel veel eer meedragen!

Bert van den Broek

Verslag SCMH 1

loading...
Verslag SCMH 1

Lopende acties

loading...
Acties

Agenda

17
feb
Ook in seizoen 2019-2020 worden er door de supportersclub weer rikavonden georganiseerd.

16
mrt
Ook in seizoen 2019-2020 worden er door de supportersclub weer rikavonden georganiseerd.

20
apr
Ook in seizoen 2019-2020 worden er door de supportersclub weer rikavonden georganiseerd.

Vrienden van SCMH

logo_gege
logo_rabobank
logo_hendriks
logo-vandenberg
logo_dnbrouwer
logo_vdoorn
logo_hetbroek
logo-dwm
logo_koek
logo_vandendungen
logo_wijdeven
SPNSR-11-04 C & S Interieurs
SPNSR-ALG-15 Jan Kanters
SPNRS-17-03 Van Zutphen Bedden
VD-Elektro-DEV-1024x768
WDT_Widontec_payoff_fc

Doelshoppen voor SCMH

Shop met je hart