PROEFLES KORFBAL

PROEFLES VOETBAL

VERDIENDE OVERWINNING SCMH IN SCHIJNDEL TEGEN KVS
De score wordt vandaag al vroeg in de wedstrijd geopend door SCMH en kort daarna maakt ook KVS hun eerste doelpunt. Lange tijd daarna wordt er in de eerste helft niet gescoord. De aanval van SCMH creëert genoeg kansen, maar scoren wil helaas maar niet lukken. In de laatste fase van de eerste helft is het KVS die op voorsprong komt en blijft. Tot de rust loopt de score op tot 4-3 in het voordeel van KVS.
Na de rust blijft de stand gelijk oplopen tot een tussenstand van 6-6. Daarna vallen er gelukkig meer doelpunten aan de kant van SCMH en kunnen we uiteindelijk naar huis met een overwinning van 7-11. KVS heeft het ons niet gemakkelijk gemaakt, maar we hebben verdiend gewonnen!
Pien, Sanne, Jannie en Guusje heel erg bedankt voor het meedoen en het reserve zitten.
 
KVC 3 - SCMH 2 
 
Snel na het startsignaal maakt Marja de 0 - 1 middels een afstand. Hierop maakt KVC de 1 - 1 en 1 - 2 en Ellen de 2-2. Snel daarna maken Carlijn en Elle de 2 - 3 en 2 - 4. Er wordt goed samen gespeeld en er zijn mooie aanvallen. Ellen en Sanne belonen ons harde werken dan ook met de 2 - 5 en de 2 - 6. Helaas maakt KVC de 3 - 6 middels een strafworp en zijn het Eva en Sanne die de 3 - 7 en 3 - 8  maken. In de laatste minuut voor de rust weet KVC nog te scoren middels een vrije worp, maar knalt Eva hem voor het fluitsignaal er nog in. Met 5 - 9 gaan we de rust in. Na een praatje en tips van onze coach Ilse gaan we weer vol positiviteit het veld op. Direct weten Ellen en Sanne de 5- 10 en 5 - 11 te maken middels een afstand schot. KVC maakt de 6 - 11 en 7 - 11. Daarna wordt er weer gescoord door Ellen en Sanne wat zorgt voor de 7 - 13. We blijven goed aanvallen met z'n alle en benutten onze kansen goed. Helaas weet KVC ook de korf te vinden, wat zorgt de 8 - 13 en 9 - 13. Ellen heeft hier direct een antwoord op en maakt met een doorloopbal de 9 - 14. KVC maakt de 10 - 14 en 11 - 14. Na goed teamwork en snelle aanvallen is het Marja die de 11 - 15 maakt. Vlak voor het eindsignaal schieten Marianne en Maaike de bal er ook nog in middels een afstand en hiermee sluiten we de wedstrijd af. Na hard werken zijn de punten weer voor SCMH! 
Suze, Ellen en Maaike bedankt voor het meespelen en Ilse voor het coachen! :) 

ODISCO B1 - SCMH B1

Dindsdag 6 oktober was de inhaal wedstrijd tegen Odisco.
Bij de start van de wedstrijd werd er al snel gescoord door Odisco met een doorloop bal, na even door spelen maakte Anne-Fleur de 1-1  met een mooi schot!
RUSTSTAND 1-1
Na de rust had SCMH veel kansen maar ze zaten maar niet helaas, toen maakte Odisco de 2-1 en de 3-1 al snel achter elkaar. Toen scoorde Fenne met een mooi schot de 3-2
Bij SCMH was de bal in het aanvals vak iedere keer snel weg dat was wel jammer daar door maakte Odisco de 4-2 en snel daar na kwam de 5-2 het was een erg spanende wedstrijd het liep heel de tijd best wel gelijk op tot dat ze op het einde nog de 6-2 maakte, maar toen schoot Fenne er nog een mooi schot in 6-3 dit was dan ook de eindstand helaas onze eerste wedstrijd verloren op naar de volgende overwinning!

DAW B2 – SCMH B1

10-10-2020

De wedstrijd begon in de stromende regen! Niet echt fijn maar we gingen er helemaal voor en dat bleek wel want in de 1e aanval wist Fenne van afstand te scoren, 0-1. Maar DAW kwam snel terug met ook een schot 1-1 en daarna met nog 2x een raak schot van afstand 3-1. Jammer dit ging sneller dan we gedacht hadden. Fenne wist er via een afstand schot weer 3-2 van te maken. DAW wist door verschillende aanvallen 3x te scoren: 6-2. Er werd hard gewerkt door SCMH en de kansen waren er, jammer dat het regelmatig net niet was! De 2e helft was in ons voordeel want deze wisten we mooi te open met een doelpunt door Fenne, via een doorloop bal werd het: 6-3. Daar kregen we energie van en opnieuw zette we een goede aanval op waardoor Fenne nogmaals via een doorloopbal kon scoren 6-4. DAW maakt er 7-4 van. Laetitia weet na een goede doorzettende aanval te scoren van afstand 7-5. In de laatste minuten scoorde Fenne van afstand en raak: 7-6. Net niet gewonnen maar niet opgegeven en voor de winst blijven gaan, toppers!! We hadden vandaag hulp van Evy en Jasmine, super fijn en bedankt voor jullie inzet!!