PROEFLES KORFBAL

PROEFLES VOETBAL

voor het verslag van SCMH 1 klik hier
 
Melderslo 2- Scmh 2 10-6
 
Op een mooie zomerse dag, na een geweldige feestavond, reden we helemaal richting Melderslo. Daar lag een prachtig veld voor ons klaar. Onze interim-coaches Marja en Anouk (Henk had een functie elders), hielden een motiverend praatje en vol enthousiasme begonnen we aan de wedstrijd in de warme zon. Lieke opende met een mooie omdraaibal de score, 0-1. Melderslo had daar vrij rap een antwoord op en scoorde via een doorloopbal de 1-1. Daarop werd er door allebei de teams gescoord en dus was het na 7 minuten spelen,  2-2. Pien scoorde voor ons uit een halve sprong van afstand. Melderslo wist uit te lopen tot 5-2 door het scoren van een strafworp, een doorloopbal en via een afstandschot. 
Pien had daar een goede reactie op en scoorde de 5-3 via een kort afstandschot. Melderslo maakte voor rust nog de 6-3 door van een grote afstand te scoren. 
In de rust kregen we nog wat tips en een lekker bekertje ranja.  
Toch kwam Melderslo beter uit de startblokken en kwamen via een kort afstandschot op 7-3. Elle wist die voorsprong te verkleinen en maakte van afstand de 7-4.
Melderslo scoorde daarop de 8-4 van afstand.  Het spel ging op en neer met kansen voor beide teams. Dinfy wist een mooie doorloopbal af te maken en dat bracht de scoren op 8-5. Melderslo kon nog 2 keer scoren en maakte 9-5 en 10-5. 
Carla wist het laatste doelpunt van de wedstrijd te maken van afstand. 10-6 was dus de eindscore.  
Iedereen hartstikke hard gewerkt en coaches, prima gecoacht. Helaas geen punten mee naar Mariaheide.  Op naar volgende week.  Dan spelen we onze laatste wedstrijd tegen Vios.