PROEFLES KORFBAL

PROEFLES VOETBAL

SCMH 1 - Nijnsel 1
 
Na een weekje rust omdat de wedstrijd van vorige week was afgelast, begint SCMH vandaag met goede moed aan de wedstrijd tegen Nijnsel. Malou Rovers is vandaag pupil van de week en opent de wedstrijd. 
Helaas is het Nijnsel wat de score opent. SCMH heeft hier snel een antwoord op met een mooi afstandschot, 1-1. Het gaat erg gelijk op, SCMH weet steeds 1 doelpunt voor te komen, maar kan niet loskomen van Nijnsel. In de laatste seconden voor rust weet Nijnsel de voorsprong van SCMH over te nemen en staat het met de rust 4-5 in het voordeel van Nijnsel.
Na de rust is het helaas ook weer Nijnsel wat de score opent 4-6. SCMH moet nu dus een tandje bij gaan zetten. Er worden mooie kansen gecreëerd maar ze worden niet afgemaakt. Nijnsel weet steeds een voorsprong van 1 of 2 doelpunten te behouden, het lukt SCMH niet om op gelijke hoogte te komen. Een erg spannende slotfase pakt helaas niet goed uit voor SCMH. De wedstrijd wordt afgesloten met een 7-9 stand. 
Volgende week nieuwe kansen, SCMH speelt dan thuis tegen Tovido om 13:00

SCMH 2 – MELDERSLO 3

Vandaag staan de dames uit Mariaheide tegenover Melderslo 3. Het beloofd een felle wedstrijd te worden, omdat de meiden van Melderslo op dit moment de eerste plaats bezetten. Al snel begint de wedstrijd fel aan beide kanten en scoort, helaas, Melderslo het eerste doelpunt van de wedstrijd. Maar de meiden van SCMH laten zich niet afschrikken en scoren vrijwel direct na het eerste doelpunt van de tegenstander. Vervolgens scoort Melderslo met een doorloopbal. Maar ook SCMH komt weer terug met weer een prachtig afstandsschot. We gaan de rust in na een kort kansje van Melderslo en de tussenstand is, 2-3.

Na een goede pep talk begint de wedstrijd opnieuw met goede zin. Helaas krijgen de meiden van SCMH de stand niet meer recht getrokken en Melderslo scoort nog een aantal keer. Melderslo blijkt sterker dan de dames uit Mariaheide en zij winnen met 3-10. Jammer maar helaas moeten we de punten afgeven.