Colofon

Webredactie: Bert van den Broek

Sponsoring: Sander de Wit
Leden: Ron van de Laar
Clubfotograaf: Henriette Rovers
Webmaster: Peter Nooijen

Techniek: Theiner ICT

PROEFLES KORFBAL

PROEFLES VOETBAL

header5

Aanmelden nieuw lidmaatschap

Leuk dat je bij ons wilt komen sporten. We hebben een korfbal-afdeling en een voetbal-afdeling. Om je aan te melden als nieuw lid gebruik je het formulier ”aanmelden lidmaatschap” op deze site. Dit formulier dient volledig ingevuld te worden.

Naast je persoonsgegevens geef je tevens toestemming voor publicaties in het kader van de privacy wetgeving en een automatische machtiging voor de betaling van je contributie.
Inschrijvingen worden automatisch verlengd tot een opzegging bij het secretariaat. Mocht je nog lid zijn van een andere korfbal of voetbalvereniging, moet je daar uitgeschreven worden.

Jouw relatiecode dan ook bij de aanmelding vermelden, evenals bij welke club je eerst speelde.
SCMH zorgt voor de overschrijving bij de korfbalbond en voetbalbond.
Je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wijzigen bestaand lidmaatschap
Het is fijn als je een wijziging van de persoonlijke gegevens aan ons doorgeeft. Afhankelijk van de soort gegevens die je wilt wijzigen, kun je dit zelf doen of geef je dit door aan onze ledenadministratie.

Wijzigingen via de ledenadministratie
De ledenadministratie verwerkt de volgende wijzigingen:
- persoonsgegevens (voornaam en achternaam
- geslacht
- e-mail
- geboortedatum
- IBAN-nummer
- tennaamstelling IBAN-nummer
- opzeggen lidmaatschap bij SCMH
Hiervoor gebruik je het online formulier 'wijzigen lidmaatschap'.

Wijzigingen via de app KNKV wedstrijdzaken en voetbal.nl
In het menu van deze app, onder persoonsgegevens, kun je de volgende gegevens zelf aanpassen:
- Adres, postcode en plaats
- telefoonnummer (vast en mobiel)
- zichtbaarheid/privacy

Sinds 25 mei is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Die stelt dat kinderen tot 16 jaar niet zelf mogen aangeven of zij met naam en/of foto zichtbaar willen zijn binnen een platform. En dit geldt dus ook voor de persoonlijke instellingen van kinderen onder 16 in de app Voetbal.nl. Alleen ouders/ verzorgers kunnen deze gegevens wijzigen.

KNVB richtlijnen voetbal

Leeftijdsgrens
De voetbalcompetities bij de KNVB beginnen bij kinderen vanaf zes jaar. Bij SCMH kunnen kinderen vanaf 5 jaar aangemeld worden als nieuw lid, zij zullen dan trainen bij de pupillen.

Bij SCMH jeugdvoetbal hebben we ook een Plus team. In dit team willen we kinderen de gelegenheid geven om in kleine groepjes wekelijks met elkaar te voetballen. Dit team speelt geen wedstrijden. Het Plus team is opgestart voor kinderen die de reguliere trainingsprogramma's niet kunnen volgen door hun andere behoeftes/mogelijkheden. Denk hierbij aan ASS, Syndroom van Down of een andere beperking. Indien u hier meer vragen over heeft, neem dan contact op met

Legitimatieplicht
Spelers vanaf 16 jaar hebben richting de KNVB een legitimatieplicht. Een kopie is niet nodig! Alleen het type ID en een nummer zijn verplicht.

Digitale spelerspas
De KNVB heeft bepaald dat de digitale spelerspas verplicht is voor ieder lid van de KNVB van 11 jaar en ouder, die wenst deel te nemen aan beker- en competitiewedstrijden in het amateurvoetbal. Hiervoor dient elke speler de app Voetbal.nl te downloaden. De app is verkrijgbaar voor IOS en Android in Appstore en Playstore. Er is en komt geen Windows-versie. Vervolgens maak je in deze app een account aan met het mailadres dat in de ledenadministratie is opgenomen.

Heb je vragen over je lidmaatschap? Neem dan contact op met Miranda van de Graaf via 0413 - 37 73 06 of stuur een e-mail naar

KNKV richtlijnen korfbal

  • We hebben een najaarscomptitie buiten, zaalcompetitie en een voorjaarscompetitie buiten.
  • De KangoeroeKlup is voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Hier wordt begonnen met de motoriek en samenspel met bal en materialen.
  • Kinderen van 5 en 6 jaar mogen doorstromen naar de Welpen en trainen 1x per week en spelen 1x per week een wedstrijd op vriendschappelijke basis. Tijdens het seizoen
  • kunnen nieuwe teams starten.
  • Kinderen vanaf 5 jaar mogen ook officiele wedstrijden gaan spelen bij de pupillen F vanaf 5 jaar, Pupillen E vanaf 7 jaar en Pupillen D vanaf 9 jaar.
  • Doordeweeks vinden de traininge plaats.
  • Aspiranten B en C: leeftijd vanaf 12 jaar en junioren A leeftijd van 16 tot 18 jaar.
  • Senioren vanaf 19 jaar spelen op de zondagen of bij midweek en recreanten door de week.
  • Ons G-team traint op de woensdagen.

De digitale spelerspas in de wedstrijdzaken app KNKV is bruikbaar als legitimatiebewijs bij alle officiele wedstrijden. Hiervoor dient de wedstrijdzakenapp van de KNKV gebruikt te worden, met een recente pasfoto. Ook voor ouders van onze jeugd is deze interesant, zij zijn bevoegd gegevens aan te passen in deze app. Alle wedstrijden en uitslagen komen hierin te staan. Er komt geen windows versie voor deze app en je moet het emailadres gebruiken wat genoteerd staat in de ledenadministratie.

Heb je vragen: Hélène Rijk 06 36031401 of

Agenda

02
dec
Lichtelijk Braziliaans tintje

19
dec
Op de kaartavonden is iedereen welkom.