PROEFLES KORFBAL

PROEFLES VOETBAL

Dit najaar waren er diverse acties waarbij we mee hebben gedaan. Zo hadden we de jaarlijkse acties: Speculaaspoppen actie en de Rabo Clubsupport. Verder kwam je ons ook tegen bij twee supermarkt acties. De Plus in Uden en de Albert Heijn hadden twee leuke acties, met een leuke opbrengst. Iedereen super bedankt voor jullie steun! Met de opbrengsten kunnen we materialen kopen en het aankomende 60 jarig jubileum van de korfbal afdeling nog specialer maken. 

Plus Uden
Bij de Plus supermarkt in Uden zijn er veel sponsorpunten geactiveerd. Dit resulteerde in een opbrengst van € 489,19. Dinfy van den Broek heeft namens SCMH deze cheque in ontvangst mogen nemen. 

AH voetbal passie actie
Bij de Albert Heijn was er een actie voor alle voetbalclubs in Nederland. Bij elke 10 euro aan boodschappen kon je een 1 euro sparen via de AH app. Dankzij jullie bijdragen hebben we daar € 251,- mee opgehaald.

Speculaaspoppenactie
De actie van de speculaaspoppen is dit jaar wederom een succes geworden. Met een opbrengst van €753,13 is die van vorig jaar ruimschoots overtroffen. Heel veel dank aan de enthousiaste verkoopsters.

Rabo Clubsupport
De jaarlijkse actie van de Rabobank heeft voor SCMH het mooie bedrag van €1.594,31 opgebracht. Heel veel dank aan eenieder die zijn of haar stem op onze vereniging heeft uitgebracht.