Colofon

Webredactie: Bert van den Broek

Sponsoring: Sander de Wit
Leden: Ron van de Laar
Clubfotograaf: Henriette Rovers
Webmaster: Peter Nooijen

Techniek: Theiner ICT

| Afgelastingen

header kantine1

SCMH doet dit jaar mee aan een leuke en lekkere actie. Met het oog op de Sinterklaas- en kerstperiode gaan we in de maand oktober en november speculaaspoppen verkopen.

Wellicht ken je de actie al. De afgelopen twee jaar heeft de korfbalvereniging heerlijke grote speculaaspoppen verkocht wat zorgde voor een mooi zakcentje voor de club. Nu de voetbal- en korfbalclub samen zijn gegaan wordt deze actie voor de hele club georganiseerd.

De jaarlijkse vrijwilligersavond van SCMH wordt dit jaar gehouden op vrijdag 1 november a.s. Met deze avond wil het bestuur alle vrijwilligers en medewerkers van de vereniging bedanken voor hun inzet. Vanwege de samenvoeging met de korfbaldames zijn ook de vrijwilligers van die afdeling uiteraard van harte welkom. Aanvang: 20.30 uur.

Evenals voorgaande jaren wil het bestuur ook nu weer een bepaalde vrijwilliger in het zonnetje zetten.

Hiervoor kunnen kandidaten worden voorgedragen door leden, vrijwilligers, supporters, ouders en anderen. Graag een mailtje sturen naar of . Zij samen maken een keuze, welke tijdens de vrijwilligersavond bekend gemaakt wordt.

Het bestuur rekent op een grote opkomst.

Afgelopen dinsdag werden onze jeugdspelers en jeugdtrainers verrast door Slokker Bouwgroep uit Eindhoven. Alle jeugdelftallen kregen nieuwe ballenzakken en jeugdballen, zodat er weer goed aan het nieuwe seizoen begonnen kan worden.

Roy vd Heijden van Slokker Bouwgroep en tevens actief jeugdtrainer mocht samen met zijn team de eerste exemplaren in ontvangst nemen.