Colofon

Webredactie: Bert van den Broek

Sponsoring: Sander de Wit
Leden: Ron van de Laar
Clubfotograaf: Vacature
Webmaster: Peter Nooijen

Design: Peter Nooijen (iov Koek)
Techniek: Theiner ICT

| Afgelastingen

header kantine1

Zoals reeds gecommuniceerd is komende zondag de afsluitingsmiddag van het seizoen voor de seniorenafdeling. Het vaandelteam speelt haar laatste thuiswedstrijd (tegenstander is NLC’03 uit Lith) en zoals de laatste seizoenen de gewoonte, houden we dan de afsluiting van het seizoen. Onder het genot van een drankje kan het seizoen nog eens geëvalueerd worden. Er is deze middag een dj en voor een hapje staat het Heis Frietuurke op het sportpark.

Op zondag 26 mei is de wedstrijd SCMH 1 – NLC 1. Het is de laatste wedstrijd van seizoen 2018-2019 en Daan is dan pupil van de week. Daan is 7 jaar en speelt in JO-08 van SCMH. Zijn favoriete club is PSV en vooral Luuk de Jong vindt hij supergoed. Daan vindt voetbal leuk omdat hij dit met andere kinderen samen kan doen; een teamsport dus. Naast voetbal houdt hij van stoeien, vissen en met lego spelen. We wensen Daan veel plezier als pupil van de week.

SCMH heeft, samen met Wim Eijkemans van de Plus-winkels in Uden, een actie op touw gezet, waarbij men kan sparen voor een SCMH/FC Knudde-verjaardagskalender of FC Knudde-mokken. Op de kalender komen voor SCMH bekende voetbalmomenten voor. Een leuk collectors-item, die in elke WC een plaatsje zou moeten krijgen. De actie is simpel. Wanneer men bij de Plus Eijkemans-winkels boodschappen doet, krijgt men bij verschillende artikelen, gepresenteerd op de FC Knudde-display, zegels.