Colofon

Webredactie: Bert van den Broek

Sponsoring: Sander de Wit
Leden: Ron van de Laar
Clubfotograaf: Vacature
Webmaster: Peter Nooijen

Design: Peter Nooijen (iov Koek)
Techniek: Theiner ICT

header3

Iedereen geniet nu nog van een welverdiende vakantie, maar… er komt een tijd, dat het balletje weer gaat rollen.

De selectie (SCMH 1 en 2) begint met de eerste training op dinsdag 31 juli. Nadat men vijf keer heeft getraind, zal op zaterdag 11 augustus in Boskant gespeeld worden (18:00 uur) tegen de plaatselijke trots, alwaar onze oud-trainer Maykel van Driel aan het roer staat.

Op de dinsdag d.a.v. wordt er weer getraind en op donderdag 16 augustus speelt ons vaandelteam de eerste thuiswedstrijd. Tegenstander is Constantia. Deze wedstrijd begint om 19:00 uur.

Daarna is het weer trainen, trainen en trainen, waarna op zondag 2 september door SCMH 1 en 2 de eerste bekerwedstrijden gespeeld worden. Op de zondag 9 en 16 september volgen de andere twee bekerwedstrijden.

Tussendoor speelt SCMH 1 op dinsdag 11 september vriendschappelijk in Mariahout, terwijl SCMH 2 op dezelfde avond thuis tegen Mariahout 2 voetbalt.

Beide wedstrijden beginnen om 19:30 uur.

Op zondag 23 september begint voor beide teams de competitie.

De lagere teams beginnen met hun trainingen op dinsdag 14 augustus. Hiervoor vragen we nog enige mensen, die deze trainingen willen verzorgen/begeleiden.

Voor deze teams, m.u.v. SCMH 35+, begint het bekertoernooi eveneens op zondag 2 september en de competitie op zondag 23 september.

Voor de junioren beginnen de trainingen op maandag 13 augustus.

Vanwege bouwdorp beginnen de pupillen pas vanaf dinsdag 21 augustus.

Voor de gehele jeugdafdeling begint op zaterdag 1 september het seizoen met drie zaterdagen achtereen een bekerwedstrijd. De competitie begint daarna op zaterdag 22 september.