Colofon

Webredactie: Bert van den Broek

Sponsoring: Sander de Wit
Leden: Ron van de Laar
Clubfotograaf: Vacature
Webmaster: Peter Nooijen

Design: Peter Nooijen (iov Koek)
Techniek: Theiner ICT

header3

Ja, daar sta je dan. Je verwacht wel een afscheidsverhaal van de voorzitter, maar als hij dan op het einde de vergadering vraagt in te stemmen met het erelidmaatschap, schiet je echt wel vol. Een complete verrassing. Na de tranen? Trots en heel erg vereerd. Ik weet niet meer of ik de agendapunten daarna, die voor mijn rekening kwamen, nog wel goed behandeld heb. Was er met mijn hoofd niet meer helemaal bij.

De 15 jaren zijn omgevlogen. Toen Theo en Peter mij kwamen vragen om secretaris te worden, weet ik nog dat ik zei dat ik al 46 jaar was en de taak van secretaris echt geen jaren meer zou kunnen doen. En zie, 15 hele mooie jaren later wil ik zeker nog niet helemaal afscheid nemen van, inderdaad, mijn SCMH. Ik heb nagedacht om één hele speciale gebeurtenis te benoemen, die veel voor me betekend heeft, maar dat zijn er zo veel: verbouwing, 50 en 60 jarig bestaan SCMH, kampioenschappen, maar ook gewoon fijne (lange) bestuursvergaderingen, een gezellige zondagmiddag in de kantine, een praatje maken met ….., koffie drinken maandagmorgen, naar (heel veel) héél spannende wedstrijden van het 1e kijken (of eigenlijk NIET kijken) en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik wil niemand bij naam noemen om te bedanken want ben dan heel bang iemand te vergeten. IEDEREEN heel veel dank voor de hele fijne samenwerking al die jaren en voor jullie vertrouwen in mij. Uiteraard toch wel een speciaal dank je wel aan alle bestuursleden met wie ik die 15 jaar aan tafel heb gezeten. Respect en hart voor de vereniging voerde altijd de boventoon, bij iedereen. Het voelde altijd als thuiskomen als ik het sportpark opkwam en zo zal het blijven voelen. Ik zal dan ook nog heel regelmatig “naar huis komen” en op het sportpark te vinden zijn. Ga zo nog van alles doen. En de bierviltjes blijf ik schrijven en geef deze af aan het bestuur.

Ik ben heel blij dat Rick vd Biggelaar mijn taken over gaat nemen. Beter had ik het niet kunnen wensen. Liep dan ook de hele dag te stralen nadat Rick mij kwam zeggen dat hij mijn taak over wilde nemen. Hoe fijn is het als zich iemand meldt en als je dan meteen weet dat die iemand jouw taak goed zal gaan doen. Rick, heel veel succes en natuurlijk ben ik nog bereid om te helpen en mag je altijd een beroep op me doen. Maar Rick gaat de taak op zijn eigen manier goed invullen, dat weet ik zeker. En zo hoort het ook. Nogmaals heel veel dank aan iedereen voor het vertrouwen en de fijne samenwerking.

Tot ziens. Marie-José.