Colofon

Webredactie: Bert van den Broek

Sponsoring: Sander de Wit
Leden: Ron van de Laar
Clubfotograaf: Henriette Rovers
Webmaster: Peter Nooijen

Techniek: Theiner ICT

| Afgelastingen

header kantine1

Tijdens de laatste wedstrijd van SCMH 1, thuis tegen NLC’03 uit Lith, kreeg Bob van den Berg 5 minuten voor tijd een publiekswissel. Bob neemt afscheid van SCMH en gaat zijn heil zoeken in en bij Erp.

Onder luid applaus van zijn medespelers, de staf, de tegenstander en het massaal aanwezige publiek, menigeen had zijn plaatsje op het terras voor even ingeruild voor een plek langs de lijn, verliet Bob met een bloemetje van de voorzitter, het veld.

Na de douche volgden van secretaris Rick van den Biggelaar, voorzitter Bert van den Broek had stemproblemen, nog enige lovende woorden. Bob is 22 jaar lid geweest van SCMH, waarvan hij er 11 in de hoofdmacht heeft gespeeld. Hij was een van de sterkhouders in het team en op verschillende plekken binnen het elftal inzetbaar. Zijn manier van acteren binnen de lijnen leverde hem nogal eens een kaart op. Gelukkig ging dit de laatste seizoenen beter. Twee seizoenen terug pakte hij zelfs geen enkele kaart! SCMH zal Bob gaan missen, maar wenst hem tegelijkertijd heel veel succes toe bij vv Erp.

Namens de spelers en staf nam Patrick van der Burgt kort het woord. Ook hij roemde Bob over zijn functioneren binnen het team. Hij was een belangrijke speler, die zich vocaal best wat meer zou mogen laten gelden. Bob had geen interesse in de aanvoerdersband, daar hij ‘een hekel’ aan aanvoerders heeft. Aanvoerder (!) Bram van Os overhandigde Bob een fraai ingelijst en bedrukt SCMH-shirt als dank voor zijn jaren bij SCMH.   

 

Vrienden van SCMH

logo_widontec
logo_gege
logo_rabobank
logo_hendriks
logo-vandenberg
logo_dnbrouwer
logo_vdoorn
logo_hetbroek
logo-dwm
logo_koek
logo_vandendungen
logo_wijdeven
SPNSR-11-04 C & S Interieurs
SPNSR-ALG-15 Jan Kanters
SPNRS-17-03 Van Zutphen Bedden
VD-Elektro-DEV-1024x768