Colofon

Webredactie: Bert van den Broek

Sponsoring: Sander de Wit
Leden: Ron van de Laar
Clubfotograaf: Vacature
Webmaster: Peter Nooijen

Design: Peter Nooijen (iov Koek)
Techniek: Theiner ICT

| Afgelastingen

header kantine1

Als voorloper op het komende huwelijk tussen voetbalvereniging SCMH en korfbalvereniging SCMH wordt op zaterdag 4 mei en zondag 5 mei een fiets-tweedaagse gehouden. Om aan te geven dat de fiets-tweedaagse niet alleen voor leden van beide verenigingen is, heeft het de doopnaam Meierijstad Fietstweedaagse meegekregen.

Er is een organisatiecommissie gevormd, waarin enkele leden van beide verenigingen zitting hebben. Met medewerking van enige vrijwilligers gaan zij er een geslaagde activiteit van maken. Albert Kuijpers en Maria van Katwijk hebben voor beide dagen leuke tochten uitgezet van ca. 50 km. en ca. 25 km. Er kan gestart worden tussen 10.00 uur en 11.30 uur vanaf de kantine van SCMH. Ongeveer halverwege is een rustpost ingezet. Men dient om 16.00 uur terug te zijn, waarna nog even gezellig kan worden bijgekletst. De kosten van deelname zijn €5,00 per dag of €8,00 voor 2 dagen.

Beide verenigingen, nu nog in ondertrouw, rekenen op een grote deelname en hopen op lekker fietsweer.

Opgeven is niet verplicht, maar is wel fijn. Dit omdat de organisatie dan ongeveer weet hoeveel deelnemers we kunnen verwachten. We hopen natuurlijk op een hele grote opkomst.

Download inschrijfformulier