Colofon

Webredactie: Bert van den Broek

Sponsoring: Sander de Wit
Leden: Ron van de Laar
Clubfotograaf: Vacature
Webmaster: Peter Nooijen

Design: Peter Nooijen (iov Koek)
Techniek: Theiner ICT

| Afgelastingen

header kantine1

Tijdens de vrijwilligersavond van SCMH is Frans van Asseldonk benoemd tot Vrijwilliger van het Jaar. Voorzitter Bert van den Broek speldde hem de bijbehorende versierselen op en overhandigde hem daarbij een oorkonde en een fraaie bos bloemen. De voorzitter roemde Frans om zijn inzet voor de vereniging. Als verzorger behandelt hij leden die daar behoefte aan hebben en lapt deze zodoende weer op.

Daarnaast geeft hij veel adviezen aan spelers om de periode van herstel te bespoedigen. Voor deze functie heeft hij verschillende cursussen gevolgd en is o.a. op het gebied van tapen een stapje verder dan menig andere verzorger. Op zondag gaat hij met het vaandelteam van SCMH mee op stap en staat langs de lijn paraat om blessures te behandelen. Vaak neemt hij voor de wedstrijd de nodige spelers nog even onder handen, zodat deze de 90 minuten kunnen volmaken.
Sinds onze verbouwing van enige jaren terug, heeft Frans een eigen ruimte om de spelers te behandelen. Voor die tijd moest hij vaak met zijn mobiele behandeltafel ergens een plekje zoeken: kantine, bestuurskamer of een ander kleedlokaal. Met zijn nieuwe ruimte is hij zeer in zijn nopjes.
Tijdens de behandelingen heeft Frans vaak ook een luisterend oor voor wat spelers dwars zit. Velen kunnen hun verhaal bij hem kwijt. Deze verhalen blijven binnen de vier muren van zijn kamer en Frans zal ze nooit wereldkundig maken. Hij is zich zeer bewust van het beroepsgeheim.
Frans was zeer vereerd met zijn benoeming en een ovationeel applaus van de aanwezigen viel hem ten deel.
Saillant detail op deze dag was verder, dat Frans door zijn werkgever Fokker was voorgedragen voor de Ir. Noordhofprijs. Er waren in totaal 23 genomineerden in 4 categorieën, allen werkzaam in de techniek. In de categorie ‘mechanisatie’ ging de eerste prijs naar Frans, die daarmee verschillende collega’s achter zich liet.
Frans zal deze dag niet vlug meer vergeten en namens alle leden van SCMH feliciteren wij hem van harte met beide prijzen!