Colofon

Webredactie: Bert van den Broek

Sponsoring: Sander de Wit
Leden: Ron van de Laar
Clubfotograaf: Vacature
Webmaster: Peter Nooijen

Design: Peter Nooijen (iov Koek)
Techniek: Theiner ICT

| Afgelastingen

header kantine1

SCMH heeft wederom een leuk en geslaagd kaartseizoen achter de rug. Vanaf oktober 2018 hebben tijdens zeven rikavonden (telkens de derde maandag van de maand) gemiddeld 18 personen enthousiast een kaartje gelegd. Gezelligheid voerde de boventoon, terwijl er op de momenten dat het er op aan kwam, op het scherpst van de snede gestreden werd; men ging voor elk puntje door het vuur.

Elke avond waren enige mooie prijsjes te winnen. Soms eindigde men met weinig punten bij de bovensten om toch in de prijzen te vallen. Op de verschillende kaartavonden zelf, werden de behaalde minpunten niet meegeteld.

Zoals reeds alle jaren komen de kaarters die minimaal zes keer hebben deelgenomen in aanmerking voor de extra (drie) prijzen. Daar nu de minpunten wel meegerekend worden, kwam er een verrassende uitslag uit de hoge hoed. Eerste met maar liefst 538 punten werd Wilma van de Laar. Haar viel een groot applaus ten deel. Met 325 punten was de tweede plaats voor Wim van der Wijst. Martien van Dooren behaalde met 307 punten de derde plaats. Winnaars, proficiat!

De organisatie van deze rik-reeks was in handen van de Supportersclub, in de persoon van Marie-José van de Graaf. Harrie Dobbelsteen bood de helpende hand en Anita Schepers zorgde voor het nodige natje. Allen dank hiervoor.

Noteer in de agenda: op de derde maandag van oktober 2019 start de nieuwe reeks rikavonden.