Colofon

Webredactie: Bert van den Broek

Sponsoring: Sander de Wit
Leden: Ron van de Laar
Clubfotograaf: Vacature
Webmaster: Peter Nooijen

Design: Peter Nooijen (iov Koek)
Techniek: Theiner ICT

| Afgelastingen

header kantine1

Tijdens een zeer gezellige nieuwjaarsreceptie heeft voorzitter Bert van den Broek de jubilarissen van 2018 in het zonnetje gezet. Dit keer maar liefst 9 in getal! Vijf leden waren 40 jaar lid van de vereniging en een viertal was zilveren jubilaris.

Het 25-jarig lidmaatschap:

Paul van den Berg heeft na zijn jeugdtijd nog enige jaren in het tweede gespeeld. Nadat hij daarmee is gestopt, o.a. vanwege fysieke klachten, is hij nog enkele jaren leider van dit team geweest. Op dit moment is hij nog steunend lid.

Rein Leenders was na de jeugdperiode een vaste kracht in het derde. Rein heeft op een bepaald moment het voetbal vaarwel gezegd en steunend lid gebleven. Daarnaast is hij een vaste sponsor van de vereniging.

Toinne van den Boogaard is een gouden lid, die op vele markten thuis is of was. Hij is voortijdig met voetballen moeten stoppen. Blessures noopten hem daartoe. Hij was een begenadigd voetballer, maar heeft toch voornamelijk in de lagere teams gespeeld. In het vriendenteam was hij de leider en hield alles en iedereen in het gareel. Dat hij zelf niet meer kon voetballen, heeft hem veel zeer gedaan! Maar hij heeft zich op andere gebieden ingezet. In totaal is Toinne maar liefst 18 jaar jeugdleider geweest en heeft hij 9 jaar in het hoofdbestuur zitting gehad. Materialen en Onderhoud was zijn commissie. Na de verbouwing is men op zijn initiatief opgestart om de zaken in en rond de gebouwen netjes en schoon te houden. Het lukt hem altijd weer om hiervoor mensen te mobiliseren. Tenslotte rouleert Toinne, samen met zijn gezin, mee in het rooster van de kantine. Hier is hij een echte gastheer voor SCMH. Bij andere evenementen, zoals de activiteiten t.b.v. het genereren van financiën t.b.v. de verbouwing of het 60-jarig bestaan van SCMH, is hij altijd bereid om de helpende hand te bieden en komt vaak ook nog hele goeie ideeën. In 2016 is Toinne benoemd tot Vrijwilliger van het Jaar. Met recht zijn zilveren lidmaatschap waardig!

Rick van den Biggelaar is ook een lid die van aanpakken weet. Voetballend was het een scorende speler. Na de jeugd enige jaren in de selectie gespeeld en heeft tussentijds een uitstapje naar Heeswijk gemaakt. Vandaar dat hij nu pas aan de 25 jaar is! Rick heeft meer gedaan dan alleen voetballen. Hij is lid geweest van de jeugdcommissie met de nevenactiviteiten als aandachtspunt, is enkele jaren jeugdscheidsrechter geweest en rouleert nu nog mee met de wedstrijdcoördinatoren op zaterdag. Verder heeft hij nog verschillende jaren bar- en keukendiensten gedraaid. Sinds dit seizoen vervult hij de belangrijkste taak binnen de vereniging, die van secretaris. Hij is met zijn neus in de boter gevallen, want vele zaken passeerden het bestuur/vereniging: harmonisatie gemeente, samengaan met korfbalclub, bijeenkomsten KNVB en sportraad, gesprekken nieuwe trainers en daarnaast nog diverse andere ad hoc-zaken. Rick bijt zich overal in vast en is een goede gesprekspartner mbt SCMH-voetbalzaken. Een ‘zilveren’ lid, die zijn sporen ruimschoots heeft verdiend.

De 40-jarige jubilarissen:

Corné Kanters kennen we als de rappe rechts/linksbuiten, die na zijn jeugd- en seniorenperiode, vaste waarde was voor SCMH 2 en enkele seizoenen zelfs SCMH 1, en nu zijn carrière aan het afbouwen is bij de zaterdagveteranen. Vorig jaar zag het er naar uit, dat hij voortijdig moest stoppen vanwege een fikse heupblessure, maar het kenmerkt Corné, dat hij zich terugvocht. Een ijzeren wilskracht! Naast zijn actieve deelname bij SCMH zet hij zich ook in voor de jeugd. Inmiddels is hij alweer aan zijn 5e seizoen bezig als jeugdleider. Voor hem een ware roeping.

Albert van den Broek heeft bij SCMH geen jeugdperiode gekend, maar is pas bij de senioren begonnen. Voor Albert heeft de gezelligheid altijd voorop gestaan en paste daarom ook goed in de teams waarin hij kwam te spelen. De prestaties kwamen op de 2e plaats. Vanwege fysieke ongemakken heeft hij uiteindelijk toch moeten besluiten, te stoppen met het voetbal. Als vrijwilliger draait Albert inmiddels vele jaren mee met de kantinediensten. Iets wat hij met verve doet en wat hem op het lijf geschreven is. Als lid van de materialengroep verzorgt en regelt hij het jaarlijkse schilderwerk aan de gebouwen en ook dat is bij hem in vertrouwde handen. Daarnaast is hij ook nog een vaste sponsor van SCMH.    

Harold van der Burgt voetbalt al 40 jaar bij de vereniging. Na de jeugd verschillende jaren in het tweede gevoetbald, daarna via het derde afgebouwd naar de veteranen. Met een ander team wil hij ook nog wel eens meespelen en indien nodig, valt hij in als scheidsrechter. In de jaren 90 is Harold nog 7 jaar jeugdleider geweest en sinds enige jaren heeft zitting in het hoofdbestuur, met Kantine/Clubhuis als werkgebied.

Patrick van der Burgt is SCMH wanneer men over voetbal praat. Op en top voetballer, die na de jeugd maar liefst 15 jaar in het vaandelteam heeft geacteerd. Daarna is hij leider geworden en is in zijn 14e jaar inmiddels aan zijn 5e trainer toe, die hij assisteert. Naast de zondag is hij ook op dinsdag en donderdag altijd aanwezig. Met zijn kennis en kunde is hij een belangrijke pion binnen de selectie. Ook de jeugdafdeling heeft zijn aandacht. Hier is hij aan zijn 29e seizoen bezig. Vele jaren als leider/trainer van de A-jeugd en de laatste jaren als leeftijdscoördinator. Ook binnen de TCJ is hij een belangrijke kracht. Verder is hij altijd bereid te helpen bij club- of teamactiviteiten, zoals de opstart van het Patrick Panna Plus-toernooi, wat vanaf dit jaar in de activiteitenkalender is opgenomen. In 2013 werd Patrick de Vrijwilliger van het Jaar.

Toontje Raaijmakers was een speler die er altijd was. Zowel bij de jeugd als bij de senioren. In een lager team was hij naast speler ook vele jaren leider/grensrechter en vooral dit laatste deed hij met verve. Hij gunde iedereen zijn plekje binnen het team en als het aan hem lag, speelde het team met 15 man. Op een gegeven moment vond Toontje het toch welletjes, waarna hij zijn schoenen en de vlag aan de wilgen heeft gehangen. Als steunend lid bleef hij de vereniging trouw. Met zijn Bernie heeft ie verder een trouw vrijwilliger bij de club binnen gebracht. Als ex-fotografe en kantinemedewerker draagt zij haar steentje bij.       

 

25 jarig jubileum
25 jarig jubileum
25 jarig jubileum
25 jarig jubileum
25 jarig jubileum
25 jarig jubileum
25 jarig jubileum
25 jarig jubileum
40 jarig jubileum
40 jarig jubileum
40 jarig jubileum
40 jarig jubileum
40 jarig jubileum
40 jarig jubileum
40 jarig jubileum
40 jarig jubileum
40 jarig jubileum
40 jarig jubileum
1 2 3 4 5 6 7 8 9