Colofon

Webredactie: Bert van den Broek

Sponsoring: Sander de Wit
Leden: Ron van de Laar
Clubfotograaf: Vacature
Webmaster: Peter Nooijen

Design: Peter Nooijen (iov Koek)
Techniek: Theiner ICT

| Afgelastingen

header kantine1

In samenwerking met de scheidsrechtersvereniging Oss/Uden, in de persoon van Peter Theunisz, gaan we een tweetal spelregelavonden organiseren. Het is de bedoeling om op deze avonden iets meer thuis te geraken in de wereld van de (nieuwe) spelregels. Aan de hand van beelden zullen o.a. spelmomenten (wel/geen buitenspel; wel/geen hands; wel/geen gele of rode kaart; etc.) worden toegelicht en uitgediept.

Op dinsdag 30 oktober a.s. is de avond bestemd voor de JO19, JO17 en de MO15. Uiteraard zijn hierbij ook hun leiders en trainers van harte welkom. Voor hen is deze avond zeker ook heel erg nuttig én ze weten meteen, in hoeverre de spelers/speelsters op de hoogte zijn van de spelregels.
Aanvang: 19.00 uur. Kantine open: 18.45 uur.

Alle seniorenleden, met hun leiders en (vaste) grensrechters, worden op woensdag 31 oktober verwacht. Ook voor hen hetzelfde verhaal: toelichtingen van de spelregels aan de hand van spelbeelden. Op deze avond zijn onze verenigingsscheidsrechters ook van harte uitgenodigd.
Aanvang: 20.00 uur. Kantine open: 19.45 uur.

Op beide avonden hopen en rekenen we op een grote opkomst, zodat men meer kennis van zaken heeft/krijgt m.b.t. de voetbalspelregels én men meer begrip krijgt voor de scheidsrechter.