Colofon

Webredactie: Bert van den Broek

Sponsoring: Sander de Wit
Leden: Ron van de Laar
Clubfotograaf: Henriette Rovers
Webmaster: Peter Nooijen

Techniek: Theiner ICT

| Afgelastingen

header kantine1

Team Cor van de Graaf Service en Onderhoud C.V.-installaties winnaar Sponsortoernooi SCMH.

De laatste activiteit van SCMH op voetbalgebied was, zoals inmiddels verschillende jaren, het Sponsortoernooi. Tien teams, waaronder de winnaar van de vorige twee edities Ad Donkers, Machinaal Timmerbedrijf uit Vorstenbosch, bonden met elkaar de strijd aan voor de felbegeerde wisselbeker. Deze werd geschonken door Jos Schepers Installatiebedrijf. SCMH dankt Jos en Anita hiervoor hartelijk.

Organisatoren Sander en Wim hadden het verloop goed onder controle en binnen de kortste keren liep men ruim voor op het schema. Dit had mede te maken met de weersverwachtingen. Op een paar druppels na heeft men het nu droog kunnen houden.

Zoals gewoon in Mariaheide werd het wederom een zeer sportief toernooi, met op z’n tijd zeer goed voetbal en hele mooie doelpunten. De paar wanklanken die werden gehoord, werden meteen de kop ingedrukt. De gezelligheid viert op dit toernooi de boventoon. Dat is al jaren zo en dat willen we graag zo houden!

Na de vier poule-wedstrijden en de kruisfinales, ging de finale tussen Cor van de Graaf Service en Onderhoud CV-installaties en Stukadoorsbedrijf Peter van Doorn. Onder toeziend oog van vele toeschouwers, waaronder uiteraard beide sponsoren, werd een sportieve en vermakelijke wedstrijd op de grasmat gelegd. Scoren lukt echter niet, waardoor penalty’s de beslissing moesten brengen. Beide keepers, Harrie Raaijmakers en Dave van Doorn, wisten de eerste pingel te stoppen. Daarna waren voor beide teams de volgende 3 raak. Hierna miste team van Doorn, wederom prima gestopt door Harrie, waarna John Rovers namens team van de Graaf, de winnende op de schoen had. John maakte geen fout en liet Dave kansloos. Hiermee werd team van de Graaf winnaar van het toernooi.

Toernooiorganisator Sander de Wit reikte de wisselbeker uit aan een glunderende Danny van de Graaf, waarmee de beker voor het eerste jaar in Mariaheide blijft.

Alle deelnemers, sponsoren en scheidsrechters, hartstikke bedankt voor deze gezellige middag en graag zien we allen volgend jaar weer terug.

De eindstand was als volgt:

  1. van de Graaf Service en Onderhoud CV-installaties
  2. Stukadoorsbedrijf Peter van Doorn
  3. Kanters loonbedrijf
  4. Ad Donkers Machinaal Timmerbedrijf
  5. Conreinsus
  6. Widontec
  7. Het Broek Softfruit
  8. Tielemans, Donkers machines, Wampi
  9. Intersport
  10. Jabro Bouw

Vrienden van SCMH

logo_widontec
logo_gege
logo_rabobank
logo_hendriks
logo-vandenberg
logo_dnbrouwer
logo_vdoorn
logo_hetbroek
logo-dwm
logo_koek
logo_vandendungen
logo_wijdeven
SPNSR-11-04 C & S Interieurs
SPNSR-ALG-15 Jan Kanters
SPNRS-17-03 Van Zutphen Bedden
VD-Elektro-DEV-1024x768