Colofon

Webredactie: Bert van den Broek

Sponsoring: Sander de Wit
Leden: Ron van de Laar
Clubfotograaf: Henriette Rovers
Webmaster: Peter Nooijen

Techniek: Theiner ICT

| Afgelastingen

header kantine1

Elders op de site, onder het kopje “laatste nieuws”, worden de teamindelingen voor het komende seizoen gepubliceerd. De bijgevoegde opmerking laat zien dat er nog enige vacatures zijn. Enkele plekken binnen het jeugdleiderskorps, die nog ingevuld moeten worden, wil men het seizoen kunnen beginnen.

Gevraagd wordt naar:

Trainers JO12-1 op donderdag

Trainer JO9-2 voor dinsdag

Dan herinneren we er nogmaals aan, dat er na dit seizoen behoefte is aan een nieuwe jeugdvoorzitter en een nieuwe voorzitter van de TCJ. Beide huidige functionarissen hebben aangegeven, dat komend seizoen hun laatste is. Heb je interesse, meld je aan. Dan is er nog een mooie inwerkperiode.

Tenslotte kan de groep van wedstrijdcoördinatoren op zaterdag nog versterking gebruiken. Helaas zijn enige personen genoodzaakt om te stoppen, zodat er ruimte is voor vervangers. Men draait mee in een rooster en wordt telkens voor een halve dag (men kan voorkeur kenbaar maken) ingedeeld.

Heb je belangstelling voor een van bovenstaande functies, meld je bij jeugdvoorzitter Cindy (). Zij kan verdere informatie geven en eventueel doorsturen naar de juiste mensen.

Vrienden van SCMH

logo_gege
logo_rabobank
logo_hendriks
logo-vandenberg
logo_dnbrouwer
logo_vdoorn
logo_hetbroek
logo-dwm
logo_koek
logo_vandendungen
logo_wijdeven
SPNSR-11-04 C & S Interieurs
SPNSR-ALG-15 Jan Kanters
SPNRS-17-03 Van Zutphen Bedden
VD-Elektro-DEV-1024x768
WDT_Widontec_payoff_fc