| Afgelastingen

SCMH ontvangt twee cheques t.w.v. €1.500,00.

Ter gelegenheid van zijn afscheid als directeur/eigenaar van GEGE Machinebouw B.V. heeft Hans van Asseldonk, samen met Maria, op een speciale manier aan SCMH gedacht. Mede vanwege het 20-jarig bestaan van het bedrijf heeft Hans aan relaties e.d. geen cadeaus in natura gevraagd, maar om een financiële donatie. Het geschonken geld zou verdeeld worden onder basketbalvereniging Attacus uit Veghel en SCMH. Twee verenigingen, die door Hans (én Maria) een warm hart worden toegedragen. Beide voorzitters kregen door Bart van Schaijk, opvolger van Hans, een mooie cheque van €1.500,00 overhandigd.

Reeds vele jaren is GEGE Machinebouw B.V. shirtsponsor van SCMH voor de jeugdteams. Daarnaast maakt GEGE Machinebouw B.V. het mogelijk, dat jaarlijks penaltybokaal voor de jeugdafdeling georganiseerd kon worden.

Hans en Maria van Asseldonk en SCMH hebben al die tijd in een bijzonder goede verstandhouding een relatie gehad. Vermeldingswaardig is zeker ook, dat Maria 18 jaar een vrijwilligersfunctie binnen de jeugdafdeling heeft gehad. Op geheel eigen, moederlijke, wijze vervulde zij het leiderschap van een jeugdteam. Voor haar medeleider was het fijn, om Maria erbij te hebben. Tussendoor is ze nog anderhalf jaar wedstrijdcoördinator geweest.

Naast de eerder genoemde cheque ontvingen beide verenigingen ook nog een cheque van €1.500,00, die Maria en Hans op persoonlijk titel aanboden. Hiermee wilden ze de band, die ze met beide verenigingen hebben, extra accentueren.

Tijdens de tweede thuiswedstrijd van basketbalvereniging Attacus in 2020 heeft een vertegenwoordiging van SCMH en van Attacus de prachtige cheques in ontvangst mogen nemen.

SCMH dankt Maria en Hans van harte voor deze mooie geste en hoopt hen nog vaak bij SCMH te mogen ontmoeten.