PROEFLES KORFBAL

PROEFLES VOETBAL

 gteam toernooi

 

Zaterdag 9 april was op het sportpark van SCMH het G-team toernooi. Terwijl in de ochtend het weer flink tekeer ging was iedereen aan het duimen dat vanaf 11 uur de zon zou gaan schijnen. Ondanks het weer kwamen vanuit verschillende plekken in Nederland de spelers met een grote lach aan op het sportpark. Het toernooi en het nieuwe kunstgrasveld werd geopend door de leden van het G-team van SCMH. Ze mochten allemaal een lintje door knippen en als eerste een wedstrijd spelen, wat een eer!

Het zonnetje liet zich zien en de wedstrijden konden beginnen. Tijdens het toernooi spatte de sportiviteit en het plezier van de spelers af. Er werd gejuicht en geklapt voor elkaar en soms zelfs de bal af gegeven, zodat iedereen kon scoren. Ook Doellie ,de mascotte, was van de partij en iedereen die wilde kon een knuffel halen, een grom oefenen of een dansje wagen. Hij werd zelfs persoonlijk uitgenodigd door sommige spelers om het team te komen aanmoedigen of om ze uit te zwaaien.

Tijdens de lunch werd iedereen getrakteerd op een frietje en een flinke hagelbui. Dit hield niemand tegen om weer het veld op te gaan. Nadat alle wedstrijden zijn gespeeld had iedereen een taart verdiend en was er groot applaus voor alle vrijwilligers en alle spelers. We kunnen terugkijken op een mooie dag!

We willen iedereen bedanken die zich hebben ingezet voor dit toernooi, zoals de scheidsrechters, omroepers en degene die ervoor hebben gezorgd dat de ranja klaar stond