PROEFLES KORFBAL

PROEFLES VOETBAL

Op zaterdag 3 september was het eindelijk weer zover, het jeugdtoernooi korfbal van SCMH. Het toernooi had afgelopen 2 jaar niet door kunnen gaan ivm de maatregelen omtrent corona, maar dit jaar gelukkig wel weer. Na wat opstartperikelen kon het toernooi iets na tienen van start gaan. De weergoden waren ons goed gezind en het was prachtig weer om buiten te sporten. Met bijna 60 teams werd er volop gestreden om de mooie, blinkende bekers te veroveren.


De twee teams van SCMH deden het erg goed op deze dag. De pupillen E speelden 4 wedstrijden en deze werden allemaal met ruime cijfers gewonnen. Een keer zelfs met 15-0! De 1ste plaats was natuurlijk het beloonde resultaat.


De pupillen F speelden 3 wedstrijdjes en wonnen met 1-7, 5-7 en 7-4. Er werd dus volop gescoord door de meiden. Ook voor hen een 1ste plaats als resultaat waardoor beide teams met een mooie beker naar huis gingen.


Iedereen die dit toernooi heeft laten slagen heel erg bedankt, van veldenuitleggers tot kassamedewerkers en alles daar tussen.


Tot volgend jaar, tot het 40e toernooi!