PROEFLES KORFBAL

PROEFLES VOETBAL

Op dinsdag 7 december jl is op 65-jarige leeftijd Hans van Asseldonk overleden. Als sponsor heeft Hans, samen met Maria, veel voor SCMH betekend. Eerst met Assu en later met GEGE Machinebouw heeft hij vele activiteiten financieel ondersteund. Jarenlang heeft Hans garant gestaan voor een gerenommeerde keeper tijdens de finale van de jeugdpenaltybokaal.

Daarnaast heeft hij als afsluiting van onze grootse dienstenveiling in 2016, tbv de verbouwing, voor ‘de kers op de taart’ gezorgd middels een mooie schenking. De donaties voor zijn afscheid als directeur/eigenaar van GEGE Machinebouw heeft hij geschonken aan Attacus uit Veghel en aan SCMH. Ter gelegenheid van hetzelfde feit schonken Hans en Maria een persoonlijke cheque, wat SCMH zeer waardeerde en wat een mooie bestemming kreeg.

Hans heeft te allen tijde een warm hart gehad voor onze vereniging en ten tijde dat Mark het doel van SCMH 1 verdedigde, was hij nagenoeg wekelijks langs de lijn te vinden. Maria heeft zeker ook haar bijdrage geleverd; zij was maar liefst 22 jaar als jeugdleidster actief bij SCMH.


Helaas kreeg Hans te maken met een ziekte, die hij niet de baas kon worden. Samen met Maria heeft hij de laatste jaren nog dingen kunnen doen, die ze op hun lijstje hadden staan. Het motto van Hans luidde dan ook: ‘Ik heb mijn leven geleefd en gevierd’!

SCMH wenst Maria, Paul en Mark met hun partners en kinderen, heel veel sterkte toe voor de komende periode.