PROEFLES KORFBAL

PROEFLES VOETBAL

Oproep voor train(st)ers en leid(st)ers.

Op dit moment zijn we altijd nog op zoek naar train(st)ers/leid(st)ers voor het jeugdvoetbal. De volgende vacatures staan nog open:

  • Trainer JO14, maandag 18.30-19.45 uur
  • Trainer JO17, maandag 19.45-21.15 uur (hier is ruimte om vroeger te starten, indien gewenst)

Tevens kunt u altijd contact opnemen met de Jeugdcommissie van de voetbalafdeling indien u iets wilt betekenen voor het jeugdvoetbal. Door samen in gesprek te gaan, kunnen we dan kijken wat er bij u past en hoe we dit het beste kunnen invullen.

Gestart met circuittrainingen

Deze maand (oktober) zijn we gestart met circuittrainingen voor de leeftijdscategorieën JO8 t/m JO13. Deze vinden plaats op de 1e en 2e donderdag van de maand.

JO11 t/m JO13 op de eerste donderdag en

JO8 t/m JO10 op de tweede donderdag.

De werkwijze op deze avonden is, dat door een ‘hoofdtrainer’ 4 oefeningen zijn uitgewerkt en worden klaargezet. Verschillende trainers zullen bij de oefeningen staan; de voorkeur is 2 trainers per oefening, indien deze beschikbaar zijn. De ‘hoofdtrainer’ zal gedurende de avond langs de verschillende oefeningen lopen om tips en extra begeleiding te geven aan de aanwezige trainers.

Op deze manier krijgen alle pupillen maandelijks minimaal 1 keer dezelfde oefenstof aangereikt. Zo hopen we de spelers een gelijkwaardige ontwikkeling te geven op hun eigen niveau.

Heeft u, na het lezen van dit stukje, interesse om eens mee te lopen als extra trainer en zo te ervaren of het training geven aan de jongste jeugd van SCMH voetbal iets voor u is, meldt u dan aan bij de voorzitter van de TCJ (). Met deelname kunt u ervaren, met begeleiding van andere trainers, hoe het is om training te geven en wordt u niet voor de leeuwen geworpen!