PROEFLES KORFBAL

PROEFLES VOETBAL

Met het aantrekken van Stan Vos als hoofdtrainer voor de selectie van de voetbalafdeling van SCMH heeft de Heise vereniging de even onverwachte als plotselinge vacature vrij snel weer ingevuld. Met de 23-jarige Ossenaar hoopt SCMH het nieuwe seizoen weer mee draaien in de bovenste regionen van de 4e klasse H.

Stan Vos is in het bezit van Uefa B en heeft vanaf 2018 voornamelijk ervaring opgedaan bij jeugdteams, variƫrend van JO13 tot JO19. Daarnaast is hij de afgelopen twee seizoenen hoofdtrainer geweest bij Deso uit Oss. Helaas zijn beide seizoenen vanwege de pandemie niet uitgespeeld. Verder is Stan afgelopen seizoenen assistent-trainer geweest van het Zaterdag 1-team van JVC Cuijk. Hier was tevens een stage aan gekoppeld.

De gevoerde gesprekken met bestuur en staf gaven aanleiding voor het aanbieden van een contract. De nieuwbakken SCMH-trainer zal alles in het werk stellen om, samen met de spelers, tot mooie resultaten te komen. Hij wil de groep individueel en als team verder ontwikkelen, waarbij hij het plezier zeker niet uit het oog zal verliezen.