| Afgelastingen

Zoals eerder aangegeven via de site hebben we met het bestuur onderzocht welke mogelijkheden er zijn zodat de kinderen t/m 12 jaar (voor voetbal de teams tm JO12 en korfbal D1) weer buiten kunnen gaan sporten.
Om dit mogelijk te maken hebben we een trainingstijdenschema en veldverdeling gemaakt. We hebben zoveel mogelijk rekening gehouden met de tijden die de teams gewend waren te trainen, maar zijn er niet aan ontkomen om iets in tijden te schuiven.
We hebben ook diverse malen contact gezocht met de gemeente Meierijstad en moeten voor nu nog wachten op de officiële goedkeuring. 
 

Wij hebben op dit moment nog besloten dat jeugd vanaf 13 jaar (voor voetbal de teams vanaf JO14 en korfbal vanaf B1) nog niet gaat trainen. Zij moeten immers zich aan de 1,5 m afstand tot elkaar houden.
We gaan daarom eerst met de jongste van start en kijken hoe dit gaat. Mogelijk dat we later gaan bekijken of er ook voor de oudere jeugd mogelijkheden zijn.

Op dit moment wordt er onder de verschillende jeugdtrainers en trainsters geïnformeerd hoe zij hier tegenover staan. Zodra we duidelijkheid hebben vanuit de gemeente en weten welke trainers en trainsters de trainingen willen verzorgen komen wij hier via de verschillende team apps op terug.

Bij vragen kun een ieder zich richten tot het bestuur.

Mark Leenders
Voorzitter SCMH