| Afgelastingen

Beste leden,

Waar de pupillen deze week weer kon gaan voetballen en korfballen als een voorzichtige eerste stap terug naar wat eerder normaal was, kregen we gisteravond te horen dat buiten sporten voor senioren vanaf maandag a.s. weer mogelijk is.

Het bestuur heeft vandaag hierover overleg gehad en vanaf maandag 11 mei willen wij de junioren en senioren de mogelijkheid bieden te gaan trainen. Dit uiteraard met daaraan een aantal voorwaarden verbonden. Zo zijn voor hen wedstrijden nog niet mogelijk, moet er met 1,5 meter afstand worden getraind en uiteraard moet men zich aan de coronaprotocollen houden.

De trainers zullen door het (jeugd)bestuur benaderd worden en voorzien van informatie. De protocollen zullen later via de site gedeeld worden en via de verschillende team apps aan de ouders en leden. Aan ouders en leden het verzoek de protocollen goed door te nemen, indien nodig te bespreken met je kinderen en hen op het hart te drukken zich hier aan te houden. Tijdens de trainingen van de jeugd zal er ten alle tijden iemand vanuit het bestuur aanwezig zijn en toezicht houden.

Bekijk hier de trainingstijden en veldindeling voor jeugd.

Mark Leenders
Voorzitter SCMH