PROEFLES KORFBAL

PROEFLES VOETBAL

Corona update

Nu niet alleen de jeugd, maar ook de volwassenen. En niet alleen buiten, maar ook binnen!
Vanaf maandag 17 januari zullen de velden van SCMH eindelijk weer bespeeld worden door zowel jong als oud. En ook onze korfbalafdeling zal vanaf 17 januari weer actief zijn in de zaal.
Via de teamapps worden de teams op de hoogte gesteld van de trainingstijden en eventuele onderlinge wedstrijden (binnen de club).
 
Algemeen:
- Publiek is helaas voorlopig nog niet welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de trainingen dan wel onderlinge wedstrijden, zoals trainers, coaches, leiders, scheidsrechters, wedstrijd coördinatoren, zaalwachten, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers die een zichtbare taak hebben. Dit geldt voor zowel voetbal als korfbal. Wij willen ouders dan ook vragen tijdens trainingen en onderlinge wedstrijden weer buiten de poort/zaal te wachten.
- Kleedlokalen zijn weer geopend. Om naar de kleedlokalen/toilet te gaan is een CTB voor alle personen van 18 jaar en ouder verplicht.
Daarnaast dient binnen zoveel als mogelijk een mondkapje te worden gedragen door personen van 13 jaar en ouder.
- De kantine zal tot nader bericht gesloten blijven.
- Voor de korfbalafdeling geldt dat voor het gebruik maken van de zalen, een CTB is vereist voor sporters van 18 jaar en ouder.

Gezien bovenstaand is het voorlopig niet verplicht voor de jeugd te douchen na een training of onderlinge wedstrijd indien hij/zij dit niet zelfstandig kan.

Deze regels blijven voorlopig van kracht. Na de persconferentie van 25 januari hopen we op groenlicht voor de competitie hervatting. Mochten we eerder nieuws te horen krijgen vanuit de KNKV/KNVB dan delen we dit z.s.m.