PROEFLES KORFBAL

PROEFLES VOETBAL

Na vorig jaar al nieuwe shirts te hebben gehad van Inge zijn we super blij om nu ook nieuwe trainingspakken te krijgen van Inge naaimachines.

De naaimachinewinkel van Inge van Liempd- Rijkers staat in de Geldropseweg in Eindhoven.

SCMH 1 vs. Korloo 1 - zondag 27 maart 2022 - 11.45 uur - Zwijsen College VeghelNa een kort maar krachtig seizoen,Mogen wij met trots zeggen: “WIJ ZIJN AL KAMPIOEN!”

Afgelopen weekend was de wedstrijd in Den Dungen fenomenaal,En al helemaal toen de scheidsrechter floot voor het eindsignaal!Ook de laatste wedstrijd gaan we strijden om te winnen,Dan halen deze dames een ongeslagen kampioenschap binnen.Wij beloven jullie een wedstrijd waarbij je niet stil zit, graag nodigen wij jullie uit om ons aan te komen moedigen in het groen en wit, én ons uit te zwaaien voor onze bierfiets rit!

 

Om 14.30 uur wordt er op het sportpark ook gestreden door de mannen van SCMH 1 tegen de Vorstenbossche Boys 1, hierna komen de korfballers, voetballers, Vorstenbossche, en hopelijk ook de supporters en sponsoren tijdens het kantinefeest met zijn allen bijeen!

 

flyer 27mrt

Voor kleine(re) verenigingen wordt het voor sommige categorieën lastig, zo niet onmogelijk, om een representatief of volwaardig team op de been te krijgen. Meestal wordt er aanvulling gezocht vanuit andere, nagenoeg altijd jongere, teams. Een enkele keer is dispensatie vanuit een hoger team mogelijk.
Is er binnen de eigen vereniging geen enkele mogelijkheid denkbaar die tot een oplossing leidt, is samenwerking met een andere vereniging een optie. Deze manier wordt door de KNVB erg geadviseerd.

Er worden regelmatig beslissingen in de bestuursvergaderingen genomen, die de leden van SCMH direct aangaan. Vandaar dat we deze link op de SCMH-site in het leven geroepen hebben. Op deze manier kunnen wij jullie direct informeren over genomen besluiten c.q. veranderingen.