Colofon

Webredactie: Bert van den Broek

Sponsoring: Sander de Wit
Leden: Ron van de Laar
Clubfotograaf: Henriette Rovers
Webmaster: Peter Nooijen

Techniek: Theiner ICT

PROEFLES KORFBAL

PROEFLES VOETBAL

Voor kleine(re) verenigingen wordt het voor sommige categorieën lastig, zo niet onmogelijk, om een representatief of volwaardig team op de been te krijgen. Meestal wordt er aanvulling gezocht vanuit andere, nagenoeg altijd jongere, teams. Een enkele keer is dispensatie vanuit een hoger team mogelijk.
Is er binnen de eigen vereniging geen enkele mogelijkheid denkbaar die tot een oplossing leidt, is samenwerking met een andere vereniging een optie. Deze manier wordt door de KNVB erg geadviseerd.

EEKEAanstaande zondag 17 oktober is Eeke Kanters pupil van de week bij korfbal bij de wedstrijd SCMH 1 – Tovido 1. 

Eeke is 8 jaar en korfbalt in de E1. Ze vindt het leukste aan korfbal het schieten en natuurlijk het winnen van wedstrijden. Verder heeft ze nog als hobby’s dansen en gaat ze dus dansend het veld over om te scoren. 

Ze heeft er heel veel zin in het hoopt dat SCMH 1 gaat winnen. 

Na jaren trouwe dienst heeft Harry van der Geld op zondag 10 oktober afscheid genomen van SCMH. 
 
Harry is 5 jaar als hoofdtrainer van de selectie aan boord geweest en is daarna bij enkele andere verenigingen hoofdtrainer geweest. Vervolgens kwam hij weer terug bij SCMH, eerst als trainer/coach bij de jeugd en de laatste jaren bij senioren 3. Met Harry hebben de korfbalsters vele succesvolle en gezellige korfbaljaren beleefd en meerdere kampioenschappen gevierd. 
Zijn typerende playmobile poppetjes zorgden er in de rust van de wedstrijd voor dat de tactiek duidelijk was, zodat iedereen precies wist wat er verwacht werd en hoe de looplijnen moesten zijn. De 'rugkant' is iets wat menig speelster nooit meer zal vergeten, want dat is er flink ingepeperd door Harry. Ook het blijven doorzoeken naar de perfecte kans en het 3-1 systeem zijn dingen waar altijd fanatiek op getraind werd en waar de korfbalsters veel van hebben geleerd. 
 
We zullen Harry gaan missen bij SCMH en daarnaast natuurlijk ook zijn vrouw Rini, die vaak als supporter van de partij was. 
 
Harry ontzettend bedankt voor jouw inzet voor SCMH, hopelijk zien we jullie beiden nog regelmatig langs de lijn!
 
SCMH

Er worden regelmatig beslissingen in de bestuursvergaderingen genomen, die de leden van SCMH direct aangaan. Vandaar dat we deze link op de SCMH-site in het leven geroepen hebben. Op deze manier kunnen wij jullie direct informeren over genomen besluiten c.q. veranderingen.

Agenda

29
okt
Vrijdag 29 oktober nodigt het bestuur alle vrijwilligers uit voor het vrijwilligersfeest. Alle vrijw

08
nov
Beste leden, ouders van jeugdleden, Bij deze willen we u uitnodigen voor de algemene en financiële

22
nov
Op de kaartavonden is iedereen welkom. Dus óók als je geen lid van SCMH bent