Colofon

Webredactie: Bert van den Broek

Sponsoring: Sander de Wit
Leden: Ron van de Laar
Clubfotograaf: Henriette Rovers
Webmaster: Peter Nooijen

Techniek: Theiner ICT

| Afgelastingen

header kantine1

Tijdens een zeer drukbezochte Nieuwjaarsreceptie in dorpshuis d’n Brak heeft Toinne van den Boogaard de versierselen ontvangen, die behoren bij de Heise Onderscheiding.

Voor SCMH is Toinne zeker geen onbekende. Als actief voetballer was hij een gewaardeerd medespeler in elk team, waarin hij voetbalde. Doorgebroken in de selectie bij de senioren is hij echter niet. Hoewel hij wél de kwaliteiten had, speelde hij liever in een lager team. Voor Toinne was het echt voetbal om het voetbal!

Zo was hij ook als lid van het jeugdkader. Zowel als leider dan als trainer probeerde hij de jonge leden het voetbalspelletje onder de knie te laten krijgen. Voorafgaande aan elke wedstrijd diepte hij met de jongens één spelonderdeel uit. Ook al ging dat in de wedstrijd negen keer fout, maar de tiende keer lukte het wel, was hij trots. Toinne was niet de man om de bal zomaar weg te roeien! Het moest altijd voetballend opgelost kunnen worden. Toinne had het, en heeft misschien nog wel, in de vingers, om op een bijzondere manier de jongens het voetbal te leren.

Tegenwoordig is Toinne bekender bij de leden en bezoekers van SCMH van niet-voetbalactiviteiten. Zo draait hij, met zijn gezin, mee in het rooster van het kantinepersoneel. In deze functie is hij een echte gastheer van de vereniging. Verder heeft hij het initiatief opgepakt om het groen, de tuinen en terrassen rond de gebouwen te onderhouden. Hierbij krijgt hij, naast enkele trouwe medewerkers, de steun van de verschillende teams. Zoals hij zelf zegt, komen de jongens wanneer ze hebben meegeholpen, op een andere manier de poort binnen dan voorheen! Dat zegt eigenlijk voldoende!

Bestuurlijk is Toinne ook actief geweest. Hij heeft acht jaar deel uit gemaakt van het hoofdbestuur en is nu nog lid van de Commissie Facilitair.

Niet alleen voor SCMH zet Toinne zich in. Hij vervult binnen de kerk de koster-taken en is betrokken bij de organisatie van het onderhoud van de kerk. Ook is hij lid van de Commissie voor het behoud van de AED’s in Mariaheide, is hij de stuwende kracht achter de vriendengroep Alleman, zet hij zich in voor de jaarlijkse Burendag, is hij actief geweest bij SJeM en Rock am Ringoven en heeft hij er mede voor gezorgd dat Bertje’s Wij voor Mariaheide behouden is gebleven.

Naast alle bovengenoemde punten heeft Toinne nog een bijzondere kwaliteit: hij is heel erg sterk in het enthousiasmeren van anderen, vaak ook jongeren, om zich voor een vereniging of instantie te gaan inzetten. Hij kan dat op een dusdanige manier vragen, én onderbouwen en overtuigen, dat men maar moeilijk NEE kan zeggen.

In d’n Brak werd Toinne uitgebreid gefeliciteerd, wat tijdens het opspelden gepaard ging met een grandioos applaus, waarna hij ’s middags in de kantine ook nog eens een ovationeel applaus kreeg.

Verslag SCMH 1

loading...
Verslag SCMH 1

Lopende acties

loading...
Acties

Agenda

17
feb
Ook in seizoen 2019-2020 worden er door de supportersclub weer rikavonden georganiseerd.

16
mrt
Ook in seizoen 2019-2020 worden er door de supportersclub weer rikavonden georganiseerd.

20
apr
Ook in seizoen 2019-2020 worden er door de supportersclub weer rikavonden georganiseerd.

Vrienden van SCMH

logo_gege
logo_rabobank
logo_hendriks
logo-vandenberg
logo_dnbrouwer
logo_vdoorn
logo_hetbroek
logo-dwm
logo_koek
logo_vandendungen
logo_wijdeven
SPNSR-11-04 C & S Interieurs
SPNSR-ALG-15 Jan Kanters
SPNRS-17-03 Van Zutphen Bedden
VD-Elektro-DEV-1024x768
WDT_Widontec_payoff_fc

Doelshoppen voor SCMH

Shop met je hart