Colofon

Webredactie: Bert van den Broek

Sponsoring: Sander de Wit
Leden: Ron van de Laar
Clubfotograaf: Henriette Rovers
Webmaster: Peter Nooijen

Techniek: Theiner ICT

PROEFLES KORFBAL

PROEFLES VOETBAL

header kantine1

Alweer de laatste wedstrijd van het seizoen 2021-2022. De dames uit Mariaheide streden vandaag thuis tegen de dames uit Bergeijk. Eentje die SCMH1 moest winnen om nog de derde plek te behalen. 

Door: Nick van der Sanden
Eindstand: 2-5

MARIAHEIDE- Voor deze wedstrijd stond er voor SCMH, de nummer 9 uit de competitie, niks meer op het spel en dat was te zien tijdens de wedstrijd. Gassel, dat 13e stond, had nog een kleine kans om rechtstreeks te degraderen indien ze zouden verliezen en Ulysses zou van CITO winnen.

Deze zondag stond voor SCMH 1 een uitwedstrijd tegen Tovido 1 op het programma. In de eerste helft van de competitie is al eens tegen de ploeg gespeeld waarbij een winst werd behaald van 11-9. Het beoogde doel van vandaag: de punten meenemen naar Mariaheide. 

De wedstrijd begon goed, doormidden van een raak afstandschot stond SCMH binnen no-time voor met 0-1. Tovido liet zich echter niet kennen en scoorden niet al veel later ook de 1-1. Voor de rust werd bij beide partijen nog een aantal keer gescoord. Uiteindelijk gingen we met 2-5 de rust in. 

Tijdens de rust kregen we te horen van onze coach Henk dat er meer ballen in moesten. De kansen lagen er, nu nog ervoor zorgen dat deze kansen afgemaakt worden.

Vol goede moed gingen we de tweede helft in. Echter lieten de doelpunten bij beide partijen op zich wachten. Tovido scoorde uiteindelijk de 3-5 waarna vervolgens beide partijen nog eenmaal wisten te scoren. Eindstand 4-6. 

Ondanks het geringe aantal doelpunten weten we toch de punten mee te nemen naar Mariaheide. 

Vrienden van SCMH

Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5 6

Vrienden van SCMH

Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5 6 7 8 9