Colofon

Webredactie: Bert van den Broek

Sponsoring: Sander de Wit
Leden: Ron van de Laar
Clubfotograaf: Vacature
Webmaster: Peter Nooijen

Design: Peter Nooijen (iov Koek)
Techniek: Theiner ICT

Zondag 4e klasse I

| Afgelastingen

header kantine1

SCMH redelijk vast op de vijfde plaats in de vierde klasse en tegenstander Ravenstein als laatste, betekende dat het een wedstrijd kon worden die alle kanten kon ingaan.

SCMH begon de wedstrijd als sterkste maar creëerde nauwelijks mogelijkheden, laat staan kansen.

Ravenstein ook niet, maar zij waren wel in de 8e minuut succesvol toen een corner werd doorgekopt en vervolgens door hun spits in de touwen werd gekopt. Zie daar 0-1.

De wedstrijd werd er niet beter op. SCMH wilde wel maar verder dan enkele uitvallen over de vleugels kwam men niet.

Met prachtig voetbalweer en veel publiek langs de lijn moest SCMH voor de tweede keer in drie weken tegen Herpinia. In Herpen leed SCMH een verdiende nederlaag en vanaf die zondag heeft Herpinia vele punten gepakt, waarmee ze uit de degradatiezone kunnen komen, als ze vandaag tenminste punten uit Mariaheide meenemen.

OSS – Op maandag Tweede Paasdag moest SCMH al om 13.30u aantreden in Oss tegen CITO. Thuis werd nog met 5-1 gewonnen, maar dat zat er vandaag niet in. CITO stond 13e op de ranglijst met één punt meer dan nummer laatst Ravenstein en had de punten heel wat harder nodig nummer 5 SCMH. Dit was te zien op het veld, want CITO was veel feller. Het veld was enorm droog, stoffig en hard, omdat er nog niet gesproeid mocht worden en de clubs hierbij verrast worden door de vroege droogte en warm weer dit jaar.