Colofon

Webredactie: Bert van den Broek

Sponsoring: Sander de Wit
Leden: Ron van de Laar
Clubfotograaf: Henriette Rovers
Webmaster: Peter Nooijen

Techniek: Theiner ICT

Zondag 4e klasse H

PROEFLES KORFBAL

PROEFLES VOETBAL

header kantine1

De score wordt vandaag al vroeg in de wedstrijd geopend door SCMH en kort daarna maakt ook KVS hun eerste doelpunt. Lange tijd daarna wordt er in de eerste helft niet gescoord. De aanval van SCMH creëert genoeg kansen, maar scoren wil helaas maar niet lukken. In de laatste fase van de eerste helft is het KVS die op voorsprong komt en blijft. Tot de rust loopt de score op tot 4-3 in het voordeel van KVS.

Door: Ron van de Laar
Eindstand: 1-1

ZEELAND – Tegen titelpretendent ‘Haast je langzaam’ wat eigenlijk de vertaling is waar de Latijnse naam Festilent van is afgeleid (aldus Wikipedia), beleefde SCMH een loodzware zondag middag. Niet alleen vanwege de herfstachtige weersomstandigheden, de hemelsluizen stonden bij tijd en wijle wijd open, maar ook omdat SCMH de nodige personele problemen heeft en lang onder druk stond van de thuisploeg. Maar ironisch genoeg deed Festilent haar naam eer aan, want de gastheren verzuimden de wedstrijd voortijdig in het slot te gooien, waardoor een zeer strijdbaar SCMH alsnog een fraai en zwaar bevochten punt in de ultieme slotfase wegkaapte door een treffer van Pieter van der Velden: 1-1.

 Scmh opende de score met een doorloopbal. Al snel scoort svo en zo wordt de stand gelijk. De stand blijft gelijk oplopen tot 4-4. Net voor rust weet Scmh uit te lopen naar 4-6. 

Agenda

18
juni
Heb jij zin om lekker te gaan voetballen.....let dan op!

25
juni
Heb jij zin om lekker te gaan voetballen.....let dan op!