Colofon

Webredactie: Bert van den Broek

Sponsoring: Sander de Wit
Leden: Ron van de Laar
Clubfotograaf: Henriette Rovers
Webmaster: Peter Nooijen

Techniek: Theiner ICT

Zondag 4e klasse H

PROEFLES KORFBAL

PROEFLES VOETBAL

header kantine1

Pupil Ive Leenders ondersteunde vandaag de meiden van Mariaheide. Ive opende de wedstrijd met een doorloopbal en strafworp. Ook kreeg zij nog een oorkonde en wat lekkers van de scheidsrechter. Hierna nam zij plaats op de bank tussen de wissels en keek de wedstrijd mee. Het was leuk om zo’n enthousiaste korfbalster mee op de bank te hebben en wat fijn dat je de tussenstand op het scorebord goed bij hield. 

Zondag 27 september, om 13.30 uur staat koploper SCMH 1 klaar voor een spannende pot tegen Merselo 1. Een onbekende tegenstander betekend dat we scherp van start moeten gaan. Toch blijkt dat lastiger dan verwacht. De wedstrijd werd pas na een kwartier geopend door een afstandsschot. Direct hieropvolgende scoort Merselo met 2 doelpunten. SCMH komt niet lekker in de wedstrijd. Toch haalt SCMH de tegenstanders weer in met 2 afstandschoten. Het lukt ons niet om het gat verder te openen en Merselo blijft terugkomen. De meiden van Mariaheide hebben moeite met het fysieke spel van de de meiden van Merselo. De rust werd ingegaan met een gelijke tussenstand, 3-3.

Na de rust veranderd het spel aan beide kanten niet. SCMH blijft op voorsprong komen maar wordt telkens weer op de feiten gedrukt met een tegendoelpunt. Het blijft gelijk opgaan en SCMH is Merselo niet de baas. Het eindigt in een gelijkspel met 7-7. Voor ons voelt dit als een nederlaag, echter maakt dit ons hopelijk weer scherp voor de komende uitwedstrijden. SCMH blijft de voorlopige koploper van de eerste klasse. 

Jannie en Pien bedankt voor het reserve zitten en meespelen. Supporters bedankt voor jullie aanmoediging tijdens onze laatste thuiswedstrijd. 

Agenda

Geen komend evenement!