Colofon

Webredactie: Bert van den Broek

Sponsoring: Sander de Wit
Leden: Ron van de Laar
Clubfotograaf: Henriette Rovers
Webmaster: Peter Nooijen

Techniek: Theiner ICT

Zondag 4e klasse H

| Afgelastingen

header kantine1

Afgelopen zondag was de laatste poulewedstrijd van SCMH tegen NLC’03 uit Lithoijen en Lith. Er stond niets meer op het spel want beide clubs staan in de middenmoot en hebben niets te vrezen voor het degradatiespook. Ze konden beide dus vrijuit voetballen. Het was ook de laatste wedstrijd van Bob van den Berg die zijn geluk volgend jaar in Erp gaat beproeven. Kon hij vandaag nog een keer vlammen voor SCMH?

In het begin van de wedstrijd was SCMH wat meer aan de bal en kwam NLC sporadisch bij de Heise goal. SCMH kwam enkele keren op links goed door tot bij de achterlijn, maar de voorzetten gingen met de wind mee allen hoog over en bereikten onze aanvallers dus niet. Plots was daar in de 19de minuut toch een kans voor NLC welke door Randy en Sebastiaan net tot een corner weggewerkt kon worden. Het schot uit de opvolgende corner ging trouwens hard over, maar SCMH was nu wel gewaarschuwd. In de 23ste minuut was NLC weer gevaarlijk met een strak schot op onze goal, maar Dave redde deze knap, klemvast. Nu drong SCMH weer wat meer aan maar het blijft natuurlijk wel oppassen met het uitverdedigen Bram! Dat liep maar net goed af. De eerste echte kans voor SCMH in de 36ste minuut was van Sebastiaan, die een keer mee naar voren was gegaan. Zijn schot van dichtbij belandde in het zijnet. Even later was er nog een kansje voor Thijs, die zich knap vrijspeelde. Maar zijn schot miste kracht. In de 42ste minuut kreeg NLC weer een behoorlijke kans, maar het harde schot ging net over bij de Heise goal. De beste kans voor een goal voor SCMH was in de 45ste minuut uit een vrije trap door Stan genomen. Zijn schot leek erin te gaan, maar de toeschouwers juichten te vroeg, de bal ging net over. Het was geen geweldige eerste helft, behalve voor Bob want die werkte als een paard en was overal aanwezig en aanspeelbaar.

De 2de helft begon matig. Pas in de 56ste minuut ging de amusementswaarde iets omhoog toen Bob het maar eens met een leuke omhaal probeerde. Vlak daarna had de keeper van NLC veel geluk bij het wegtrappen van een bal van de lijn na goed storen van Roy. De bal ging onverwachts naar rechts en ging via de paal maar net het veld in. Plots was er een penalty voor SCMH nadat de doorgebroken Stan geblokt werd en hierdoor ten val kwam. Bob mocht hem nemen natuurlijk. Maar helaas, hij nam hem niet geweldig en de keeper dook gestrekt naar de goede hoek. Het bleef nog steeds 0-0. Clint kwam erin voor de moegestreden Pieter. Het voetbal zakte intussen aan beide zijden naar een bedenkelijk niveau. SCMH sloot bij de uitvallen niet meer aan en de te vele lange ballen leverden zo alleen maar balverlies op. Toch veerde SCMH na de 74ste minuut weer wat op. Er waren zowaar weer wat kansjes voor Stan en Thijs. Vlak hierna werd het doel van NLC echter pas echt belegerd door schoten van Clint, Randy en Roy. Wat een kansen. Daar had er toch wel een van mogen zitten hoor. In de 85ste minuut kreeg Bob zijn afscheidswissel. Onder luid applaus en met een mooie bos bloemen van onze voorzitter maakte hij plaats voor Mike. Er kwam nog een mooie kopbal van Clint die rakelings overging, maar na exact 90 minuten vond de goed leidende scheids het mooi geweest. 0-0

Hierna was het nog lang gezellig toeven op ons mooie terras waarbij Bob nogmaals bedankt werd en een mooi herinneringsshirt van SCMH aangeboden kreeg. Iedereen bedankt voor de geweldige inzet dit jaar en bovenal Bob voor de 11 mooie jaren in SCMH-1.

Agenda

16
dec
Ook in seizoen 2019-2020 worden er door de supportersclub weer rikavonden georganiseerd.

29
dec
voor senioren op pannaveld

31
dec
Verse gebakken Oliebollen. Bestellingen doorgeven? Bel of app naar 06-51586823. 5 stuks €4,-- 10 stuks €7,--

Vrienden van SCMH

logo_gege
logo_rabobank
logo_hendriks
logo-vandenberg
logo_dnbrouwer
logo_vdoorn
logo_hetbroek
logo-dwm
logo_koek
logo_vandendungen
logo_wijdeven
SPNSR-11-04 C & S Interieurs
SPNSR-ALG-15 Jan Kanters
SPNRS-17-03 Van Zutphen Bedden
VD-Elektro-DEV-1024x768
WDT_Widontec_payoff_fc

Doelshoppen voor SCMH

Shop met je hart