Colofon

Webredactie: Bert van den Broek

Sponsoring: Sander de Wit
Leden: Ron van de Laar
Clubfotograaf: Henriette Rovers
Webmaster: Peter Nooijen

Techniek: Theiner ICT

PROEFLES KORFBAL

PROEFLES VOETBAL

header kantine1

Door: Bert van den Broek
Eindstand: 1-1 (SCMH wns)

Voor de nieuwe ronde in het bekertoernooi kwam Sparta’25 uit Beek en Donk naar Mariaheide. Deze 2e-klasser zou een zware dobber worden voor de groenwitten. Geheel tegen de verwachting in wist SCMH een 1-1 stand over de eindstreep te trekken. De strafschoppenreeks werd een succes voor de Heise mannen.

In de eerste 20 minuten was het voor SCMH alleen maar tegenhouden. Daarna kroop het team iets meer uit haar schulp en kreeg kansjes via uitbraken. Helaas zonder succes. Met de rust was het nog steeds 0-0. Voor SCMH al een prima resultaat.

In de 2e helft zette Sparta’25 nog meer druk, maar zonder echt grote kansen. In de 60e minuut kwam Sparta’25 op voorsprong. Een verre ingooi kwam in een kluts, wat de 0-1 betekende. In de laatste minuut kreeg SCMH een indirecte vrije schop op ca. 15 meter, daar de keeper van de gasten een terugspeelbal opraapte. Voor Jorn de Koning was dit een kolfje naar zijn hand en schoot de gelijkmaker in de touwen: 1-1.

Voor de penaltyserie nam Dave van Doorn plaats in het doel. Tijdens de wedstrijd stond hij in de spits. Dave ranselde de 2e pingel van Sparta’25 uit het doel. SCMH maakte geen fout en scoorde vijf keer. Daarmee zorgde SCMH voor een tweede bekerstunt en was plaatsing voor de volgende ronde een feit.

De vragen doemen op of we bussen moeten gaan bestellen…

Agenda

20
dec
Op de kaartavonden is iedereen welkom. Dus óók als je geen lid van SCMH bent

17
jan
Op de kaartavonden is iedereen welkom. Dus óók als je geen lid van SCMH bent

21
feb
Op de kaartavonden is iedereen welkom. Dus óók als je geen lid van SCMH bent