Colofon

Webredactie: Bert van den Broek

Sponsoring: Sander de Wit
Leden: Ron van de Laar
Clubfotograaf: Henriette Rovers
Webmaster: Peter Nooijen

Techniek: Theiner ICT

Zondag 4e klasse H

| Afgelastingen

header kantine1

SCMH redelijk vast op de vijfde plaats in de vierde klasse en tegenstander Ravenstein als laatste, betekende dat het een wedstrijd kon worden die alle kanten kon ingaan.

SCMH begon de wedstrijd als sterkste maar creëerde nauwelijks mogelijkheden, laat staan kansen.

Ravenstein ook niet, maar zij waren wel in de 8e minuut succesvol toen een corner werd doorgekopt en vervolgens door hun spits in de touwen werd gekopt. Zie daar 0-1.

De wedstrijd werd er niet beter op. SCMH wilde wel maar verder dan enkele uitvallen over de vleugels kwam men niet.

Maar dan plots een lange uittrap van keeper Dave van Doorn die over alles en iedereen heen ging, behalve spits Thijs Kanters; met een prachtige boogbal vanaf wel 25 meter verschalkte hij de keeper: 1 -1.

De wedstrijd werd er echter niet beter op en kabbelde zo naar de rust.

De tweede helft begon met een goed schot van Stan Rovers dat maar net over zeilde. Ook een scrimmage in het strafschopgebied van Ravenstein leverde geen goal op.

Na een uur werd de weer hard werkende Menno van Hees vervangen door Roel Bekkers.

Na 65 minuten was toch raak. Een pass van de vandaag heel goed spelende Thijs Kanters werd prachtig door Bob van de Berg binnen geschoten: 2 – 1.

Eindelijk kreeg SCMH van dat moment af een overwicht en kon je het verschil op de ranglijst zien. Kansen voor Roel Bekkers en Thijs Kanters, maar de Ravenstein-keeper hield zijn doel schoon.

Een paar minuten, nadat Paul Daandels kwam voor Roy vd Boogaard, viel het volgende doelpunt. Roel Bekkers was zijn verdediger wederom te snel af en scoorde prachtig de 3 -1.

Rick van Asseldonk debuteerde in het eerste en kwam Sebastiaan Mesa vervangen.

Dan in de 85e minuut, zomaar uit het niets vanaf wel twintig meter een afstandsschot van een middenvelder van Ravenstein in de uiterste hoek: 3-2.

Ravenstein ging nu alles of niets spelen. En of de spelers van SCMH afgelopen woensdag van Ajax niets hadden geleerd, gebeurde het toch. Een vrije trap werd hoog in het strafschopgebied van SCMH “gegooid”. In de mêlee van spelers plofte de bal voor de voeten van een Ravensteinspeler die vanaf een meter gemakkelijk de 3-3 kon inschieten.

Totaal onnodig en jammer voor de spelers en supporters om een wedstrijd zo uit handen te geven.

Volgende week uit naar Avesteyn in Dinther, een hele kluif omdat die nog een kans op promotie heeft.

Agenda

Geen komend evenement!