Colofon

Webredactie: Bert van den Broek

Sponsoring: Sander de Wit
Leden: Ron van de Laar
Clubfotograaf: Vacature
Webmaster: Peter Nooijen

Design: Peter Nooijen (iov Koek)
Techniek: Theiner ICT

Zondag 4e klasse I

| Afgelastingen

header kantine1

BOXTEL- SCMH trad vandaag aan tegen Boxtel. Een vrij onbekende tegenstander voor SCMH, aangezien Boxtel de laatste jaren vooral in district zuid 1 acteerde, terwijl SCMH in zuid 2 uitkwam. Een overwinning zou vandaag belangrijk zijn, aangezien SCMH met vier punten op de 13e plek stond. Boxtel stond tien plaatsen hoger op de 3e plek, het zou vandaag dus niet gemakkelijk worden voor SCMH.

De eerste kans van de wedstrijd was in de 8e minuut voor SCMH. Een voorzet vanaf links door Menno van Hees werd door Bram Lomans over gekopt. Vijf minuten later kreeg Boxtel een corner waarna SCMH razendsnel counterde. Randy Bakker gaf voor op Thijs Kanters die de 0-1 binnenschoot. In de 22e minuut zette Randy Bakker met een steekpass Mike Linders vrij voor de keeper, maar zijn inzet werd door de Boxtelse doelman tot corner verwerkt. Boxtel kreeg de bal achterin niet weg, want twee minuten later en twee corners verder werd de corner ingekopt en geblokt. De bal bleef vervolgens in de zestienmeter liggen waarna Mike Linders er het eerste bij was en de 0-2 binnenschoot. De rest van de eerste helft bleef SCMH een overwicht houden, het speelde sowieso een zeer goede wedstrijd. In de 36e minuut zowaar ook een kans voor Boxtel. Het schot ging richting de rechterhoek, maar was een prooi voor keeper Dave van Doorn. In de 42e minuut verspeelde Boxtel de bal achterin die door Bob van de Berg werd onderschept. De bal belandde uiteindelijk bij Thijs Kanters, maar zijn afstandsschot ging via de lat over zodat er 0-2 gerust ging worden.

In de tweede helft kwam Boxtel een stuk feller uit de startblokken en zette SCMH al snel onder druk. In de 50e minuut kwam een speler van Boxtel vrij voor de keeper waarna Randy Bakker met een uitstekende sliding zijn inzet blokkeerde. Twee minuten later weer een kans voor Boxtel, maar nu redde keeper Dave van Doorn en ook in tweede instantie werd het schot geblokt. Na een uur speler kwam Roel Bekkers erin voor Thijs Kanters. Boxtel bleef druk zetten, maar tot grote kansen leidde dit niet meer. In de 86e minuut zeilde een afstandsschot van Boxtel nog over. Een minuut later weer eens een aanval van SCMH. Een voorzet belandde voor de goal waarna hij net voor de keeper werd doorgekopt en uit de scrimmage die volgde kon Roel Bekkers het laatste tikje geven en de 0-3 aantekenen. De drie punten gingen nu zeker mee terug naar Mariaheide. Door deze belangrijke overwinning klimt SCMH naar de 10e plaats.