Colofon

Webredactie: Bert van den Broek

Sponsoring: Sander de Wit
Leden: Ron van de Laar
Clubfotograaf: Henriette Rovers
Webmaster: Peter Nooijen

Techniek: Theiner ICT

PROEFLES KORFBAL

PROEFLES VOETBAL

header kantine1

Door: Nick van der Sanden
Eindstand: 2-5

MARIAHEIDE- Voor deze wedstrijd stond er voor SCMH, de nummer 9 uit de competitie, niks meer op het spel en dat was te zien tijdens de wedstrijd. Gassel, dat 13e stond, had nog een kleine kans om rechtstreeks te degraderen indien ze zouden verliezen en Ulysses zou van CITO winnen.

De eerste helft had SCMH nog een overwicht tegen Gassel. In de 13e minuut stuurde Dave van Doorn Gijs Donkers diep, die goed het overzicht hield en de 1-0 binnenschoot. Vijf minuten later werd het plotseling 1-1. Gassel, dat tot dusverre nog geen kans gehad had, kreeg een makkelijk gegeven vrije trap. Deze werd door de muur van richting veranderd en liet zo de keeper kansloos. In de 27e minuut kwam SCMH weer op voorsprong na weer een voorzet van Dave van Doorn. Deze bereikte Stan Rovers die hem in één keer over de keeper binnen schoot: 2-1.

De tweede helft een sterker Gassel en een zeer zwak SCMH. Na 10 minuten viel de gelijkmaker al. Een counter van Gassel werd door de rechtsbuiten voorgezet en daarna binnen getikt: 2-2. Weer 10 minuten later 2-3 voor Gassel. Een diepe bal op de Gasselse spits die eerder bij de bal was dan de Heise keeper en afrondde. Elke aanval van Gassel leek nu wel een goal op te leveren want niet snel later vielen ook nog de 2-4 en de 2-5. In de slotfase kreeg SCMH nog een kans. Dave van Doorn gaf Koen Verhagen een bijna niet te missen kans, maar de aanname was niet goed, zodat de Gasselse keeper alsnog redding kon brengen. Uit de corner die volgde kopte Dave van Doorn net over. In de laatste minuut van de wedstrijd kreeg Jorn de Koning, die vandaag zijn laatste wedstrijd in het 1e speelde, een publiekswissel. Zijn afscheid verdiende een betere wedstrijd.

Voor Gassel rest nu de nacompetitie. Door deze wedstrijd zullen ze met wat meer zelfvertrouwen de duels met De Zwaluw uit Oeffelt ingaan om uit te maken wie er ook volgend jaar in de 4e klasse mag blijven spelen.

Vrienden van SCMH

Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5 6

Vrienden van SCMH

Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5 6 7 8 9