Colofon

Webredactie: Bert van den Broek

Sponsoring: Sander de Wit
Leden: Ron van de Laar
Clubfotograaf: Vacature
Webmaster: Peter Nooijen

Design: Peter Nooijen (iov Koek)
Techniek: Theiner ICT

Zondag 4e klasse I

| Afgelastingen

header kantine1

Het was druk en gezellig langs de lijn bij de wedstrijd SCMH 1 tegen Avesteyn 1. Er viel eigenlijk meer te beleven langs de lijnen dan tussen de lijnen. Hoewel beide ploegen onder een lekker herfstzonnetje naar hartenlust streden om de bal waren de mooie en spannende momenten voor de goals schaars.

Avesteyn had het overwicht en kreeg een aantal corners waaruit echter niets kwam. In de 22ste minuut kreeg Avesteyn een mooie kans, maar Dave van Doorn wist de bal net op tijd weg te tikken. Pas in de 24ste minuut kreeg SCMH de eerste kans vanaf rechts door Roel Bekkers die rakelings voor langs schoot. Hierna kwam er een periode met veel onnodig balverlies van beide teams. De enige die het matige niveau ontsteeg was de pas 18 jarige uitmuntende scheidsrechter uit Berghem, die bij de plaatselijke A’s op zaterdag nog gewoon keept. In de laatste 10 minuten van de eerste helft drong Avesteyn nog meer aan, maar het bleef 0-0.

De 2de helft begon zoals de 1ste eindigde; Avesteyn wat meer aan de bal en veel strijdlust om de bal. Geleidelijk aan nam SCMH het initiatief over en kwamen er wat kansjes zoals het harde schot van Rik Kanters na goed voorbereidend werk van Mike Linders. Mike was trouwens overal en was deze middag de grootste km-vreter van de dag. In de 66ste minuut was daar dan toch de verdiende goal voor Avesteyn 0-1. Uit de corner kreeg de verder prima keepende Dave de bal niet goed weggestompd en uit de rebound ging de bal er alsnog in. Hierna moest SCMH nog meer strijd etaleren om het tij te keren natuurlijk. Daarin speelden onze verdedigers op het randje van hun kunnen om de 0-2 te vermijden. Dit uitte zich in terechte gele kaarten voor Bram van Os en de net ingevallen Jelle van de Velden. In het laatste kwartier begon Avesteyn tijd te trekken en misleidend theater te maken. Onze invaller Niels van Doorn gooide de beuk er nog even in en er was nog een mooi afstandsschot Sebastian Mesa, maar Avesteyn hield de deur dicht en het bleef aldus 0-1 op Spoorzicht.