Colofon

Webredactie: Bert van den Broek

Sponsoring: Sander de Wit
Leden: Ron van de Laar
Clubfotograaf: Henriette Rovers
Webmaster: Peter Nooijen

Techniek: Theiner ICT

PROEFLES KORFBAL

PROEFLES VOETBAL

header kantine1

Door: Nick van der Sanden
Eindstand: 1-3

MARIAHEIDE- Na al drie wedstrijden niet gewonnen te hebben werd het tegen SES uit Langenboom weer eens tijd voor een overwinning. Gesterkt door de bekerstunt tegen Sparta’25 afgelopen donderdag begon SCMH prima aan de wedstrijd, maar stond het na 90 minuten onverdiend met lege handen.

Van het verschil op de ranglijst, SES stond tweede en SCMH achtste, was in de wedstrijd niets terug te zien. SCMH had in de eerste helft een licht overwicht wat in de 18e minuut resulteerde in de 1-0. Er werd goed doorgejaagd op de Langenboomse verdediging waarbij Roel Bekkers de bal veroverde en voorgaf op Thijs Kanters die de bal binnenschoot. SES kon hier weinig tegenover stellen, tot net voor rust toen een schot van richting werd veranderd en de paal uiteindelijk redding bracht voor SCMH.

In de tweede helft was er aanvankelijk nog niks aan de hand voor SCMH, totdat een penalty de wedstrijd deed kantelen. Bij het uitverdedigen schoot een verdediger van SCMH van dichtbij de bal tegen de arm van een medespeler die hem naast zijn lichaam hield. De makkelijk gegeven strafschop zorgde voor de gelijkmaker in de 60e minuut: 1-1. Vier minuten later werd het zelfs 1-2 toen een afstandsschot nog licht getoucheerd werd en keeper Jonne Nooijen de hoge bal nog wel kon aanraken, maar niet voldoende om de achterstand te voorkomen. In de 74e minuut schoot SES ook nog de 1-3 binnen. Een aanval over links werd voorgezet waarop een vrijstaande speler van SES de bal onhoudbaar in de linkerhoek schoot. Een teleurstellende nederlaag voor SCMH in een wedstrijd waarin het voetballend niet de mindere was van SES.

Agenda

20
dec
Op de kaartavonden is iedereen welkom. Dus óók als je geen lid van SCMH bent

17
jan
Op de kaartavonden is iedereen welkom. Dus óók als je geen lid van SCMH bent

21
feb
Op de kaartavonden is iedereen welkom. Dus óók als je geen lid van SCMH bent