Colofon

Webredactie: Bert van den Broek

Sponsoring: Sander de Wit
Leden: Ron van de Laar
Clubfotograaf: Henriette Rovers
Webmaster: Peter Nooijen

Techniek: Theiner ICT

Zondag 4e klasse H

| Afgelastingen

header kantine1

OSS – Op maandag Tweede Paasdag moest SCMH al om 13.30u aantreden in Oss tegen CITO. Thuis werd nog met 5-1 gewonnen, maar dat zat er vandaag niet in. CITO stond 13e op de ranglijst met één punt meer dan nummer laatst Ravenstein en had de punten heel wat harder nodig nummer 5 SCMH. Dit was te zien op het veld, want CITO was veel feller. Het veld was enorm droog, stoffig en hard, omdat er nog niet gesproeid mocht worden en de clubs hierbij verrast worden door de vroege droogte en warm weer dit jaar.

CITO trok al snel het initiatief in de wedstrijd naar zich toe. In de 10e minuut leidde dit tot de eerste kans toen de linksbuiten vrij voor de keeper kwam, maar keeper Dave van Doorn kon redding brengen met zijn voet. Even later vanuit dezelfde hoek weer een kans, maar ook nu kon Dave redding brengen. In de 20e minuut viel dan toch de 1-0. De rechtsbuiten van CITO kwam vrij voor de goal en liet Dave nu wel kansloos. Een verdiende voorsprong op dat moment. CITO bleef daarna het betere van het spel houden en kansen creëren. Een corner werd teruggelegd op de zestienmeter en ingeschoten, waarna een verdediger van SCMH redding kon brengen op de doellijn. In de 35eminuut viel ook nog de 2-0. De rechtsbuiten van CITO leeg gestopt door Randy Bakker, maar half vallend kreeg ie toch nog zijn voet tegen de bal waarbij ie hem over keeper Dave van Doorn schoot. Net voor rust kreeg SCMH nog een grote kans uit een corner. Bob van de Berg kon vrij inkoppen, maar zijn inzet ging over.

In de tweede helft een iets minder aanvallend CITO, maar SCMH kon hier niet van profiteren. De eerste kans was weer voor CITO in de 60eminuut. Een vrije trap werd breed gelegd en hard bovenkant lat geschoten. Hierna lag het spel enige tijd stil wegens een waarschijnlijk ernstige blessure bij een speler van CITO die met een brancard van het veld moest. In de 75eminuut kreeg SCMH nog de grootste kans van de wedstrijd. Een afstandsschot van Thijs Kanter ging binnenkant paal eruit. Hierdoor bleef de eindstand 2-0. Een terechte overwinning voor een feller CITO vandaag.

Agenda

Geen komend evenement!