Colofon

Webredactie: Bert van den Broek

Sponsoring: Sander de Wit
Leden: Ron van de Laar
Clubfotograaf: Vacature
Webmaster: Peter Nooijen

Design: Peter Nooijen (iov Koek)
Techniek: Theiner ICT

Zondag 4e klasse I

| Afgelastingen

header kantine1

MARIAHEIDE- Vandaag stond het eerste deel van het tweeluik tegen Vorstenbossche Boys op het programma. Mede vanwege het mooie weer was het publiek talrijk aanwezig. Deze hadden wel op tijd moeten zijn, want SCMH nam al meteen in de openingsfase de leiding. Lang leek SCMH op een overwinning af te stevenen, maar nadat het in de 74e minuut met 10 man verder moest, werd het toch nog even billenknijpen voor de Heise supporters.

Het was SCMH dat al in de 4e minuut op 1-0 kwam. Een dieptepass van SCMH werd onderschept door Vorstenbosch en belandde uiteindelijk bij Roy van de Boogaard. Die ging twee man voorbij en schoof de bal in de hoek. Drie minuten later zette Pieter van de Velden SCMH al op 2-0. Menno van Hees zette hem met een prachtige dieptepass vrij voor de goal, waarna Pieter de bal in de verre hoek schoot. Een droomstart voor SCMH, maar in de 11e minuut had Vorstenbosch de aansluitingstreffer al weer binnen liggen. Een vrije trap van meer dan 20 meter werd door Thijs van der Sanden onhoudbaar in de kruising gepoeierd. SCMH bleef gevaarlijk, vooral via Roy van de Boogaard die via enkele diepe ballen soms alleen voor de keeper kwam. Zo was ie na een diepe bal in de 25e minuut net iets eerder bij de bal dan de Vorstenbossche keeper, maar die kon nog net redding brengen. Vier minuten later stond Roy weer alleen voor de keeper. Nu probeerde ie het in de korte hoek, maar schoot de bal aan de verkeerde kant van de paal. Er werd gerust met een verdiende 2-1 voorsprong voor SCMH.

Het was SCMH dat de voorsprong in de tweede helft uitbouwde. In de 54e minuut bleef de bal na een vrije trap vanaf links in de zestien liggen waarna Roy van de Boogaard hem kon intikken: 3-1. In de 62e minuut stond een speler van Vorstenbosch plots alleen voor de keeper, maar zijn schot werd via de voet van keeper Dave van Doorn gekeerd. Enkele minuten later weer een kans aan de andere kant. Roy van de Boogaard werd gestuit waarna Mike Linders in kon schieten. Zijn inzet werd door een verdediger voor de lijn weggehaald. Tot dan was er geen vuiltje aan de lucht voor SCMH, tot de 74e minuut aanbrak. Een speler van Vorstenbosch ging alleen op goal af en werd daarbij in de ogen van de scheidsrechter onreglementair gestuit door Bram van Os. Een penalty en rood voor Bram was het gevolg. Deze werd onhoudbaar ingeschoten door Thijs van der Sanden: 3-2. SCMH had nu nog 17 minuten om deze voorsprong met een man minder te verdedigen. Het was Vorstenbosch dat nu op zoek ging naar de gelijkmaker en al binnen enkele minuten moest keeper Dave van Doorn reddend optreden bij een als voorzet bedoelde bal die op de lat belandde. Terwijl Vorstenbosch druk bleef zetten was het SCMH dat via een counter de 4-2 maakte en daarmee de wedstrijd besliste in de 85e minuut. Roy van de Boogaard werd diep gestuurd en liet daarbij de keeper kansloos met zijn derde van de dag. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Vorstenbossche Boys al weer op het programma.