Colofon

Webredactie: Bert van den Broek

Sponsoring: Sander de Wit
Leden: Ron van de Laar
Clubfotograaf: Vacature
Webmaster: Peter Nooijen

Design: Peter Nooijen (iov Koek)
Techniek: Theiner ICT

Zondag 4e klasse I

| Afgelastingen

header kantine1

In een prima gespeelde wedstrijd wist SCMH met 5-1 te winnen van Cito uit Oss. Een wedstrijd die aanvankelijk als zwaar betiteld werd, wisten de groenwitten uit Mariaheide glansrijk te winnen. De beste wedstrijd van het seizoen met een fanatieke inzet en een teamspirit waar het enthousiasme van afstraalde. De supporters kregen prachtige doelpunten te zien en een thuisploeg die voor iedere bal vocht en de tegenstander geen moment rust gunde om in hun spel te komen. Een terechte overwinning die een plaats opleverde in het linker rijtje van de competitietussenstand.

Zoals verwacht nam Cito direct na de aftrap het initiatief van de wedstrijd. Kansen leverde dit toch niet op voor de gasten. Onverwacht was het daarom wel dat in de 10e minuut Bram Lomans de score wist te openen en de 1-0 op het scorebord bracht. Een goed uitgespeelde aanval ging daaraan vooraf. Hierna werd het een meer gelijkopgaande wedstrijd, waarbij Cito toch maar weinig kansen wist te creëren. In de 30e minuut kwam SCMH zelfs op een 2-0 voorsprong, nadat een kopbal van Randy Bakker, na een voorzet van Stan Rovers, enigszins gelukkig via de paal in het doel belandde. Een goede redding van de keeper van SCMH voorkwam dat de gasten meteen hierna de aansluitingstreffer wisten te maken. Met een 2-0 voorsprong voor SCMH werd de rust bereikt.

In de tweede helft eenzelfde beeld als bij de aanvang van de wedstrijd. Cito probeerde meteen meer druk te zetten op de thuisploeg. Consequent en goed gegroepeerd spelen van SCMH voorkwam echter dat er serieuze scoringskansen ontstonden voor Cito. In de 55e minuut werd Bram van Os gewisseld voor Rick Kanters en in de 63e minuut Bram Lomans voor Pieter van der Velden. SCMH speelde steeds sterker en als gevolg hiervan maakte Bob van den Berg, na een prima combinatie met Jorn de Koning, in de 64e minuut de 3-0. De bal belandde hoog in het dak van het doel. In de 68e minuut was het weer raak. Na het aangeven van Mike Linders wist Pieter van der Velden via een mooie stift de 4-0 op het scorebord te brengen. Kort hierna wist de spits van Cito de eer nog te redden voor zijn ploeg en zodoende de tussenstand op 4-1 te brengen. Jorn de Koning werd in de 70e minuut nog gewisseld voor Roel Bekkers. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd hierna meteen gemaakt door Mike Linders. Ditmaal na mooi voorbereidend werk van Pieter van der Velden. Het gevolg was een 5-1 voorsprong voor SCMH en een wedstrijd die duidelijk door SCMH gewonnen zou gaan worden. De 5-1 was ook de eindstand. Een goed gespeelde wedstrijd die wederom 3 wedstrijdpunten opleverde en een goede motivatie moet zijn om met dit spel en deze wedstrijdinstelling de komende 2 wedstrijden voor de jaarwisseling met succes tegemoet te kunnen zien. De supporters hebben werkelijk genoten, ondanks het slechte weer, van deze wedstrijd.