Colofon

Webredactie: Bert van den Broek

Sponsoring: Sander de Wit
Leden: Ron van de Laar
Clubfotograaf: Henriette Rovers
Webmaster: Peter Nooijen

Techniek: Theiner ICT

| Afgelastingen

header kantine1

Afgelopen zaterdag 7 maart is er, naast het voetbal, druk gewerkt op het sportpark. Het zand in de speeltuin is vervangen, de beukenhaag is geplant en reguliere onderhoud heeft plaatsgevonden.
’s Morgens om 8.00 uur stond de koffie klaar. De aanwezige 16 personen lieten die zich goed smaken om daarna snel aan de slag te gaan.
Het planten van de beukenhaag is goed gegaan. De haag is aangeleverd door de gemeente. Met de sleuventrekker kreeg men materiaalpech, waardoor het karwei moest worden afgemaakt met de minigraver.

Aan het slot stond er een mooie haag aan de spoorzijde van veld 3.

Met het juiste materieel verliep het vervangen van het zand in de speeltuin ook vlekkeloos. De loader deed het grote werk, waardoor de klus makkelijker werd. Helaas moest de minigraver naar de beukenhaag, waardoor er meer met de schop gedaan moest worden. Uiteindelijk zat er een kleine 35 m3 valzand in het speeltuintje. Dit zal nog enigszins inklinken.
Voor het reguliere tuinonderhoud rond de gebouwen en terrassen was wederom een beroep gedaan op de seniorenteams. De opkomst was prima. Voor de eerste zaterdag van dit jaar (per jaar vindt 13 keer onderhoud plaats) stond wieden, snoeien, schoffelen en vegen (met bladblazer) op het programma. Nadat de spullen na afloop weer waren opgeborgen, lag alles er weer pico bello bij.

Alle medewerkers/vrijwilligers veel dank. Speciale dank aan Bart van Doorn, Jonne Nooijen en Marijn van den Broek voor het beschikbaar stellen van het materieel. Toinne van den Boogaard en Theo van der Sanden hebben, in samenspraak met bestuurslid Tino van der Velden, alles wederom in goede banen geleid.

Verslag SCMH 1

loading...
Verslag SCMH 1

Lopende acties

loading...
Acties

Agenda

Geen komend evenement!