| Afgelastingen

Door: Bert van den Broek
Eindstand: 2-0

SCMH en het bezoekende Juliana Mill zorgden deze middag niet voor enig vuurwerk binnen de kalklijnen. Het echte vuurwerk kwam van langs de lijn, alwaar enige jeugd, zij het op gepaste afstand, een voorschot nam op de naderende jaarwisseling. Binnen de lijnen was het vertoonde spel niet om over naar huis te schrijven. Wellicht waren de wind en het veld daarvan mede de oorzaak. Zowel SCMH als Juliana Mill waren slordig, wat over het geheel gezien een rommelige wedstrijd tot gevolg had. Jammer voor het talrijk opgekomen publiek. Aan beide zijden werden maar weinig kansen gecreëerd, maar Stan Rovers stelde met twee fraaie assists teamgenoten in staat om te scoren: 2-0 voor SCMH.

Door: Nick van der Sanden
Eindstand: 0-0

RIJKEVOORT- Vandaag stond er alweer een uitwedstrijd op het programma. Ditmaal tegen Toxandria dat met zes punten op de 11e plek stond. Het verschil op de ranglijst was niet terug te zien op het veld. Net als vorige week kenmerkte de wedstrijd zich door veel onnodig balverlies. SCMH kreeg niet meer, maar wel de beste kansen, Gescoord werd er alleen niet.

Door: Nick van der Sanden
Eindstand: 0-1

BEUGEN- Op deze koude zondagmiddag moest SCMH dat 4e stond aantreden tegen nummer 13 VIOS’38 wat staat voor Vooruitgang Is Ons Streven. De wedstrijd startte 11 minuten later doordat SCMH de shirtjes was vergeten. René Meulensteen, momenteel assistent bondscoach van Australië begon zijn carrière bij de club uit Beugen. In een slechte wedstrijd zonder veel kansen trok SCMH toch aan het langste eind door een goal van Mike Linders een kwartier voor tijd.

Vrienden van SCMH

logo_gege
logo_rabobank
logo_hendriks
logo-vandenberg
logo_dnbrouwer
logo_vdoorn
logo_hetbroek
logo-dwm
logo_koek
logo_vandendungen
logo_wijdeven
SPNSR-11-04 C & S Interieurs
SPNSR-ALG-15 Jan Kanters
SPNRS-17-03 Van Zutphen Bedden
VD-Elektro-DEV-1024x768
WDT_Widontec_payoff_fc

Doelshoppen voor SCMH

Shop met je hart