| Afgelastingen

Door: Bert van den Broek
Eindstand: 4-1

Vandaag speelde 4e klasse H de laatste wedstrijd van de eerste periode. Hierin bezet SCMH op dit moment de eerste plaats en maakt bij winst op SIOL een flinke stap in de goede richting. Men is echter nog wel afhankelijk van de uitslag van een afgebroken wedstrijd van Constantia. Wanneer die komende zondag met meer dan negen doelpunten verschil wordt gewonnen, is de periode voor Constantia. Op moment van staken stond het 1-1. De mannen van Tom van Dalen maakten tegen SIOL vanaf het begin meteen duidelijk, dat die eerste periode de Heise doelstelling was. Voetballend waren de bezoekers uit Katwijk zeker niet de mindere, maar SCMH ging efficiënter met de kansen om. De uiteindelijke 4-1 winst was dik verdiend.

 Onder een lekker najaarszonnetje zag het talrijk opgekomen publiek een boeiende wedstrijd. SIOL voetbalde in het begin makkelijker en deelde de eerste speldenprikken uit. Het eerste schot in de 4e minuut werd door keeper Dave van Doorn tot corner verwerkt en ook de tweede, drie minuten later, trof geen doel. De eerste echte kans voor SCMH was meteen raak. Na goed doorzetten van Stan Rovers en Mike Linders, wist laatstgenoemde de SIOL-goalie te passeren. Zijn inzet belandde echter op de paal, waar Roel Bekkers het snelst reageerde en de rebound intikte: 1-0. Eén minuut later was Roel Bekkers wederom succesvol, maar de goal werd vanwege buitenspel afgekeurd. Wéér een minuut later deponeerde Stan Rovers de bal vanuit een vrije schop op het dak van het doel. Hierna vloeide het spel op en neer, met mogelijkheden aan beide zijden. In de 37e minuut kon de SCMH-aanhang wederom juichen. Een snel genomen vrije schop kwam bij de vrijstaande Clint Bekkers. Diens lage voorzet werd door Randy Bakker in tweede instantie omgezet in een doelpunt, wat SCMH meer rust gaf. In de laatste minuut van de eerste helft werd de score nog uitgebouwd naar 3-0. De pass van Jorn de Koning was op Roel Bekkers, maar die liet de bal slim lopen voor Mike Linders, die de keeper kansloos liet en de 3-0 ruststand op het bord zette.

Na vijf minuten in de tweede helft lag het spel kort stil. Een speler van SIOL werd door een medespeler, onbewust, op een ellenboog getrakteerd en was voor korte tijd van de wereld. Gelukkig stond ie naar vijf minuten weer op de been, maar kon helaas niet meer verder. Meteen hierna werd de licht geblesseerde Stan Rovers vervangen door Bram Lomans. In de minuten hierna schiep SCMH zich verschillende kansen met een prachtig schot van Roel Bekkers, welke door de keeper onder uit de hoek tot corner werd verwerkt; een knappe redding. Er volgde wederom een periode met leuk en goed voetbal van SCMH, mét mogelijkheden. Helaas zonder succes. Voetballend deed SIOL nog steeds goed mee, maar allemaal zonder gevaar. Keeper Dave van Doorn hoefde weinig op te treden, maar mocht het nodig zijn, stond hij paraat als betrouwbare sluitpost. Verse kracht Stijn de Kort kwam in plaats van de moegestreden Roel Bekkers om de voorsprong mee over de eindstreep te trekken. Halverwege deze helft kwam de bal uit een ingooi bij Mike Linders, die na enkele passeerbewegingen de bal panklaar legde voor Bram Lomans. Deze joeg de bal hoog in de touwen, wat de 4-0 betekende. Nadat de linksback met een verwoestend schot vanaf ca. 25 meter voor de ere-treffer had gezorgd (4-1), volgde nog een heuse belegering op het SCMH-doel. Het was mooi tikkie-takkie voetbal, maar het leverde SIOL niets op. Na ruim 90 minuten vond de goed leidende scheidsrechter Van Uden uit Boekel het welletjes en dirigeerde de spelers na een uiterst sportieve wedstrijd naar de douches. SCMH is nu in afwachting van het resultaat van het restant van de afgebroken wedstrijd van Constantia, om zich definitief tot winnaar van de eerste periode te mogen kronen.

    

Vrienden van SCMH

logo_gege
logo_rabobank
logo_hendriks
logo-vandenberg
logo_dnbrouwer
logo_vdoorn
logo_hetbroek
logo-dwm
logo_koek
logo_vandendungen
logo_wijdeven
SPNSR-11-04 C & S Interieurs
SPNSR-ALG-15 Jan Kanters
SPNRS-17-03 Van Zutphen Bedden
VD-Elektro-DEV-1024x768
WDT_Widontec_payoff_fc

Doelshoppen voor SCMH

Shop met je hart