| Afgelastingen

Door: Peter Verkuijlen

In de eerste thuiswedstrijd heeft SCMH een onnodig verlies geleden tegen Constantia uit Wanroij. Door de 2-1 winst ging Constantia met de 3 punten huiswaarts naar Wanroij. Een wedstrijd die men gemakkelijk had kunnen winnen als de vele kansen beter benut waren geworden door de groen-witten uit Mariaheide.

Gedurende de gehele wedstrijd was SCMH duidelijk sterker en men wist ook vele kansen te creëren. De ruststand van 1-0 in het voordeel van de thuisploeg was echter een magere afspiegeling van het krachtsverschil tijdens de eerste helft. In de tweede helft, waarin de thuisploeg wederom een overwicht had, waren enkele zwakke momenten van de verdediging de oorzaak van het onnodig verlies. 

Onder herfstachtige omstandigheden nam SCMH  direct het initiatief bij de aanvang van de wedstrijd. Dit resulteerde in de 8e minuut al tot de openingstreffer. Uit een afgeslagen corner wist Sebastian Mesa op rustige wijze te scoren. SCMH wist hierna diverse kansen te creëren, maar de voorhoede wist de voorsprong niet te vergroten. Na een ongelukkige botsing moest in de 31e minuut keeper Dave van Dooren zich met een enkelblessure laten vervangen door reservekeeper Jonne Nooijen. De thuisploeg leek even van slag en Constantia kreeg zowaar enkele zeer grote kansen die men toch niet wist te benutten.  SCMH herpakte zich hierna en kreeg opnieuw enkele goede kansen. Helaas werden deze kansen onvoldoende benut en het gevolg hiervan was dat de rust bereikt werd met een magere 1-0 voorsprong.

Nadat Clint Bekkers na de pauze vervangen werd door Stijn de Kort gaf de tweede helft hetzelfde beeld. Een sterk aanvallend SCMH en een machteloos Constantia. Toch was een onschuldig lijkende aanval in de 55e minuut van de gasten de aanleiding van een ommekeer van de wedstrijd. Zwak ingrijpen van de defensie zorgde voor de gelijkmaker. Het zelfvertrouwen van de thuisploeg, dat het team tot dat moment uitstraalde, was hierna verdwenen. Kansen kreeg men nog wel maar de overtuiging ontbrak om opnieuw op voorsprong te komen. Als gevolg hiervan gingen de gasten uit Wanrooij steeds nadrukkelijker op zoek naar de overwinning. Wederom zorgde zwak verdedigen voor de voorsprong die in de 80e minuut ontstond voor Constantia: 1-2. Hierna probeerden de gastheren alsnog een gelijkspel te behalen. Twee goede kansen ontstonden nog in de 81e en 85e minuut.

Maar zoals tijdens de gehele wedstijd werden deze ook niet benut en was de nederlaag een feit. Jammer maar het verlies met 2-1 in deze eerste thuiswedstrijd was niet nodig geweest.

Vrienden van SCMH

logo_gege
logo_rabobank
logo_hendriks
logo-vandenberg
logo_dnbrouwer
logo_vdoorn
logo_hetbroek
logo-dwm
logo_koek
logo_vandendungen
logo_wijdeven
SPNSR-11-04 C & S Interieurs
SPNSR-ALG-15 Jan Kanters
SPNRS-17-03 Van Zutphen Bedden
VD-Elektro-DEV-1024x768
WDT_Widontec_payoff_fc

Doelshoppen voor SCMH

Shop met je hart