| Afgelastingen

Door: Theo Raijmakers

De kop van dit verslag suggereert dat SCMH een makkie had bij Gassel. Niets is minder waar omdat Gassel gedurende een groot deel van de wedstrijd gelijkwaardig was aan SCMH.

Maar oh wat was SCMH effectief vandaag en met name Roel Bekkers, die drie maal scoorde.

Gassel en SCMH, de nummers 5 en 6 in de vierde klasse H, speelden vandaag in Gassel onder druilerige omstandigheden en een goed maar glad veld. SCMH zette meteen druk wat in de 7e minuut al resulteerde in een schot op goal van Stan Rovers wat de bovenkant van de lat raakte. Pech was er al in de 11e minuut toen Jorn de Koning moest uitvallen met een blessure en vervangen werd door Roel Bekkers.

Hierna werd Gassel wel wat sterker maar een weer heel goed keepende Dave van Doorn voorkwam een score voor Gassel. Fysiek was Gassel beter, maar de snelheid van m.n. de voorhoedespelers van SCMH gaf hen veel problemen. Dan is het de 36e minuut en breekt het eerder genoemde moment aan. Een steekpass van Stan Rovers door het centrum zet Roel Bekkers alleen voor de keeper en zie daar 0-1 voor SCMH. Dan twee minuten later, weer een mooie pass vanuit het middenveld, weer op Roel Bekkers en 0-2 is dan de score. Dan de 41e minuut, of ze het bij Gassel echt niet begrepen hadden. Weer een mooi splijtende pass op Mees van Schaijk en met links snoeihard 0-3 op het scorebord. En dat alles in een fase dat Gassel langzaamaan het beter spel speelde.

In de tweede helft ging SCMH door waar ze geëindigd waren in de eerste helft. Na 5 minuten een mooie voorzet van Jelle van der Velden op Roel Bekkers, die zomaar de 0-4 binnen schoot. De derde voor Roel van deze middag. Gassel moest in dit deel van de wedstrijd de gifbeker helemaal leegdrinken. In de 52e minuut kapt Randy Bakker zijn tegenstander uit en scoort prachtig de 0 – 5. De wedstrijd was nu gelopen en Gassel ging nog wel meer druk zetten op het doel van SCMH. Het zat ze ook niet mee. Een schot op de lat en een weer uitstekend keepende Dave van Doorn voorkwamen dat Gassel een eretreffer kan maken. Jammer dat de weer hard werkende Mike Linders zijn goaltje niet kon meepikken. Trainer Tom van Dalen gaat dan aan het wisselen. Stijn de Kort komt voor Bram v Os en Paul Daandels voor Clint Bekkers. Hierna zorgde SCMH dat ze de wedstrijd rustig uitspeelde en Gassel was niet bij machte hier een verandering in te brengen.

Kortom, een prachtige overwinning van een wel heel effectief spelend SCMH. Volgende week thuis tegen het Limburgse Milsbeek. Na de muziekdagen van SingSwing een mooie gelegenheid om de mannen van SCMH te gaan ondersteunen.

Vrienden van SCMH

logo_gege
logo_rabobank
logo_hendriks
logo-vandenberg
logo_dnbrouwer
logo_vdoorn
logo_hetbroek
logo-dwm
logo_koek
logo_vandendungen
logo_wijdeven
SPNSR-11-04 C & S Interieurs
SPNSR-ALG-15 Jan Kanters
SPNRS-17-03 Van Zutphen Bedden
VD-Elektro-DEV-1024x768
WDT_Widontec_payoff_fc

Doelshoppen voor SCMH

Shop met je hart