| Afgelastingen

Door: Nick van der Sanden
Eindstand: 0-0

RIJKEVOORT- Vandaag stond er alweer een uitwedstrijd op het programma. Ditmaal tegen Toxandria dat met zes punten op de 11e plek stond. Het verschil op de ranglijst was niet terug te zien op het veld. Net als vorige week kenmerkte de wedstrijd zich door veel onnodig balverlies. SCMH kreeg niet meer, maar wel de beste kansen, Gescoord werd er alleen niet.

Op een glad veld waren de eerste kansen voor Toxandria. In de 4e minuut volgde na laconiek uitverdedigen van SCMH een kans voor Toxandria in de korte hoek, maar keeper Dave van Doorn zat er goed bij. Bij een corner hierna kon Toxandria inkoppen, maar de bal ging via een eigen speler naast. In de 38e minuut was de eerste kans voor SCMH. Een voorzet vanaf rechts door Clint Bekkers werd door Menno van Hees overgeschoten. Even later ging Stan Rovers goed door op rechts waarna hij uithaalde. Helaas belandde zijn inzet op de paal.

In de tweede helft was de eerste kans in de 53e minuut voor SCMH. Thijs Kanters had de bal in de zestienmeter en kon vrij uithalen. Terwijl vriend en vijand hem al telde duurde het te lang voor er werd geschoten en uiteindelijk belandde de bal nog tegen de paal. Even later ging er een diepe bal naar de linksbuiten van Toxandria die eerder bij de bal was dan de uitkomende Dave van Doorn. Zijn schot kon nog wel door de SCMH-keeper gekeerd worden. Vlak daarna volgde een afstandsschot van de nummer 9 van Toxandria dat maar net naast ging. In de 68e minuut kon er een speler van Toxandria alleen op goal af gaan, maar alweer volgde een goede redding van keeper Dave van Doorn. De wedstrijd liep ondertussen op zijn eind en een overwinning leek er niet meer in te zitten. In de 88e minuut kreeg SCMH toch nog een vrije trap net buiten de zestienmeter. Deze werd recht op de keeper geschoten, waardoor de 0-0 op het scorebord bleef staan.

Hierdoor staat SCMH nu 4e in de stand, op vier punten achterstand van koploper Milsbeek.

Vrienden van SCMH

logo_gege
logo_rabobank
logo_hendriks
logo-vandenberg
logo_dnbrouwer
logo_vdoorn
logo_hetbroek
logo-dwm
logo_koek
logo_vandendungen
logo_wijdeven
SPNSR-11-04 C & S Interieurs
SPNSR-ALG-15 Jan Kanters
SPNRS-17-03 Van Zutphen Bedden
VD-Elektro-DEV-1024x768
WDT_Widontec_payoff_fc

Doelshoppen voor SCMH

Shop met je hart